Derrota a casa contra L’Hospitalet FOTO: Nora Muñoz Otero

Derrota a casa contra L’Hospitalet

5 de novembre de 2023 a les 20:56

El CBF Cerdanyola encaixa la segona derrota consecutiva després de perdre per 54-73 davant el CEJ Hospitalet, un dels favorits per pujar de categoria. Una mala segona part ha condemnat a les verdes, que s'han vist superades per un rival molt més eficient en el tir exterior.

El PEM Guiera va ser l'escenari d'un dels duels més exigents de la setena jornada entre el CBF Cerdanyola i el CEJ Hospitalet. Les del Llobregat són un dels equips favorits a assolir l'ascens de categoria i el seu inici de lliga està sent excel·lent, mentre que les verdes venien de perdre sorprenentment a Vilanova i la Geltrú.

L'inici del partit va estar marcat per la gran igualtat entre tots dos conjunts, però eren les de negre les que van tenir l'avantatge durant tot el primer quart, però encara així les verdes es mantenien als talons de les seves rivals no passant mai dels 4 punts de desavantatge. Va ser clau la bona defensa i l'encert de jugadores com Alba Lago i Esther Murat, màximes anotadores del quadre local amb 13 i 16 punts, respectivament. En el segon quart, les d'Albert Roig van assolir la primera avantatge de l'encontre, quan al minut 5 una cistella de Maria Cabello va significar el 25-23 en favor de les vallesanes. Aquesta avantatge va durar poc, perquè a partir d'aquest moment va aparèixer la figura de Laia Anducas, que amb els seus 24 punts va ser un autèntic malson per les locals. Tot el que llençava anava dins i al descans es va arribar amb el resultat de 32-38 en favor de les visitants.

A la represa, l'encontre es va trencar definitivament. Les d'Albert Raurell van tenir un encert molt alt en la línia de 3 i sota la cistella, mentre que les vallesanes es mostraven erràtiques en aquest aspecte. A més, les locals es van carregar de faltes a causa de l'alta intensitat del matx, raó per la qual el tècnic sabadellenc no va poder aprofitar com toca a les seves jugadores. Tot això va provocar que en l'últim quart el partit ja quedés vist per sentència quan el marcador reflectia un dolorós 51-71 quan faltaven 2 minuts pel final. L'encontre va concloure amb el resultat final de 54-73, sent la derrota més voluminosa en el que portem de temporada, però que en cap cas és una mostra del que s'ha vist en el còmput global, ja que l'enfrontament va estar més igualat del que diu el marcador.

Amb aquest resultat, el CBF Cerdanyola es col·loca en la cinquena posició amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes. La propera setmana visitarà el Pavelló Marina Besòs per enfrontar-se al Femení Sant Adrià, vell conegut de la temporada passada a Lliga Femenina 2. Serà diumenge a les deu del matí.

Fitxa tècnica

CBF Cerdanyola (54): Eva Garcia (6), Alba Lago (13), Esther Murat (16), Mar Garcia (2), Judith Romera (0), Maria Cabello (10), Laia Turu (3), Paula Moreno (0), Esther Cortés (2), Martina Galmés (2), Anna Homs (0), Sara Forés (0).

CEJ L'Hospitalet (73): Mariona Domínguez (9), Lois Tarkanian (0), Judit Ortiz (0), Laura Moreno (0), Ona Fuster (2), Laia Anducas (24), Mireia Ballesta (3), Emma Martínez (8), Paula Barghout (3), Sandra Emedolu (8), Laura Prado (10), Judith Turrión (6).

Parcials: 12-16 // 32-38 // 45-57 // 54-73.