Derrota a La Nucia (4-1) Foto: @CERDANYOLAFC

Derrota a La Nucia (4-1)

19 de novembre de 2023 a les 19:48

El Cerdanyola torna a pagar car les errades individuals i perd davant el líder en un partit on ha encaixat tres gols atacant amb el joc de cinc després de perdre la pilota. Ni l'encert, ni l'arbitratge tampoc van ajudar a poder competir pels punts a Alacant.

Els homes de Santi Lara començaven novament perdent el partit encaixant dos gols. El primer en un servei de cantonada, i el segon, perdent la pilota en la sortida amb el porter jugador. S'arribava als primers deu minuts amb la mateixa dinàmica que en els últims partits, i en aquesta ocasió davant el líder invicte de la categoria, amb 24 punts dels 24 possibles. Malgrat tot, tocava remar i els verds atacaven i arribaven amb perill però sense encert a la porteria de Kilihan.

A la segona part, les coses canviaven pel Cerdanyola i, en el primer minut, retallaven distàncies amb el porter jugador amb un gol d'Àlex Rocabayera (2-1). Els locals sentien l'alè dels verds en els instants inicials i Josep perdonava per empatar el partit. Novament, ho provava el Cerdanyola amb el porter jugador i de nou una altra pèrdua acabava amb el 3-1. Poc després, es repetia la mateixa història i arribava el 4-1 definitiu.

Ja són set els partits que porta el Cerdanyola sense sumar una victòria a la lliga (quatre empats i tres derrotes), i comença a necessitar els punts per no despenjar-se de la zona mitja alta de la taula.

Fitxa del partit

Sporting La Nucia FS (4): Kilihan (P), Peloncha (2), Abel, Matheus i Pipi - cinc inicial - Iván (P), Óscar, Tobe (C)(1), Juan (1), Iker, Alberto i Jose.

Cerdanyola FC (1): Pol (P), Bussi, Héctor, Amores i Bernat - cinc inicial - Adri (P), Isaac, Javi (C), Josep, Àlex (1), Arnau i Jordi.

Gols: 1-0 Peloncha (7'), 2-0 Juan (9'); 2-1 Àlex (21'), 3-1 Peloncha (26'), 4-1 Tobe (35').