Derrota a Sant Just en l’inici d’OK Plata

23 d'octubre de 2022 a les 12:57

El Cerdanyola CH va caure a la pista del HC Sant Just (6-1) en el partit corresponent a la primera jornada de la OK Liga Plata Grup Nord. Els verd-i-blancs van ser clarament superats per un equip més sòlid en moltes facetes del joc.

Des de l’inici el Sant Just agafaria el domini del partit i colpejaria primer amb dos gols de Pol Macià, que aprofitava els desajustos del Cerdanyola en defensa per posar el seu equip per davant en el marcador. Amb el pas dels minuts, ‘Ninu’ Pérez sota pals seria providencial aturant les arribades dels locals. En una de les poques accions de perill dels verd-i-blancs, David Ramírez desviaria lleugerament un xut d’Erik Gual des del mig del camp per fer el primer gol visitant i retallar la diferència a un gol.

El ritme d’intensitat en el partit provocaria una gran quantitat de faltes xiulades per cada conjunt.  Víctor Bonilla faria la desena falta del Cerdanyola a un minut i mig per acabar la primera part. En la falta directa Joan Pujalte amb una gran habilitat anotava el llançament, marxant al descans amb avantatge de 3 gols a 1.

En la represa, els d’Andi Colaianni entrarien millor que el rival, amb més intensitat i la intenció clara de crear perill contra la porteria d’Albert Masoliver. El pas dels minuts i la poca efectivitat cerdanyolenca en atac, faria que cada vegada el partit es compliqués més.

En una contra del Sant Just, David Ramírez en una acció polèmica rebria la targeta blava per una dura entrada.  La falta directa la tornaria a llençar Pujalte, que superava de nou amb gran qualitat la porteria de ‘Ninu’ per fer el quart. Escassos segons més tard, Edu Fernàndez en un contraatac combinant amb Borja López, faria el cinquè per pràcticament deixar el partit sentenciat.  A les acaballes el Cerdanyola CH tindria una falta directa a favor després de rebre la desena falta, la sort però no somriuria des de la bola parada i Masoliver aturava el xut d’Arnau Gangonells. A dotze segons pel final, la quinzena falta del Cerdanyola provocaria un nou llançament de directa favorable al Sant Just. Pol Macià no perdonava per fer el seu hat-trick particular i col·locar el 6 a 1 definitiu al marcador amb el que s’acabava el partit.

Dura derrota del Cerdanyola CH en la primera jornada de la OK Plata, els vallesans hauran de canviar molts aspectes del joc per competir en una lliga que es preveu molt exigent. El proper partit, corresponent a la segona jornada, serà el dissabte 29 d’octubre a les 20:30 h del vespre.

Fitxa del partit:

HC Sant Just: Albert Masoliver (P), Pol Macià, Joan Pujalte, Edu Fernández, Gerard Miquel, Borja López, Arnau Saladrigues, Sebastian Duhalde, Arnau Vidal, Enric Casanovas i Dídac Sánchez (P).

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (P), Víctor Bonilla, Erik Gual, David Martínez, Ignasi López, David Ramírez, Arnau Gangonells, Mario Núñez, Pere Urpí i Marc Costa (P).

Gols: 1-0, Pol Macià (3’); 2-0, Pol Macià (7’); 2-1, David Ramírez (18’); 3-1, Joan Pujalte (24’); 4-1, Joan Pujalte (37’); 5-1, Edu Fernández (38’); 6-1, Pol Macià (50’).

Àrbitres: Joel Garcia i David Godia.