Derrota contra el Voltregà a Can Xarau

9 de desembre de 2022 a les 12:29

El Cerdanyola CH va caure contra el CP Voltregà a Can Xarau (2-4) en un partit molt igualat durant els cinquanta minuts. Les vallesanes empatarien el marcador fins en dues ocasions, però en els instants finals tindrien més encert les de Sant Hipòlit.

El partit començaria favorable al Voltregà, una jugada en camp contrari que finalitzava Maria Anglada, li servia a les visitants per començar per davant en el marcador. Pocs minuts més tard, Gemma Solé tornaria a posar les taules amb una gran definició contra la porteria d'Uxue Otegi. Tot i l'intercanvi de cops, les errades en atac no permetrien més encert de cara porta a cap dels dos equips en el que restava de primer temps.

En la segona part, tornaria a colpejar el Voltregà. Esther Vistós anotava als cinc minuts de segon temps per fer l'1-2 i col·locar de nou per davant el conjunt osonenc. Instants després, des de la falta directa, Gemma Solé enganyava la portera rival per anotar i igualar de nou el duel a Can Xarau.

A la recta final de partit, l'encert no somriuria al Cerdanyola, que no trobava el gol per ficar-se per davant. Més fortuna tindria el Voltregà, Maria Anglada amb un doblet de gols en els últims minuts, decantaria gran part del partit favorable al seu equip. La falta d'encert de les cerdanyolenques contra la porteria rival condemnaria al Cerdanyola amb el definitiu 2 a 4 a favor del Voltregà.

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola CH queda en dotzena posició amb 7 punts en nou jornades, actualment en zona de descens, a un punt de la permanència. Per la seva banda, el CP Voltregà amb 13 punts escala fins a la vuitena plaça de l'OK Liga Femenina.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Paula Ferrón, Gemma Solé, Laura Valverde, Natalia Crespo , Ariadna Carrión, Carla Castro, Anna Carranza, Maria Martín i Estela Rubio (P).

CP Voltregà: Uxue Otegi (P), Anna Bosch, Paula Vilamala, Esther Vistos, Maria Anglada, Alexia Bosch, Irene Torres, Dana Anton, Berta Ferran i Queralt Sala (P).

Gols: 0-1, Maria Anglada (7’); 1-1, Gemma Solé (9’); 1-2, Esther Vistós (30’); 2-2, Gemma Solé (33’); 2-3, Maria Anglada (44’); 2-4, Maria Anglada (46’).

Àrbitre: Joel Garcia Freixes

Visita a la pista del líder

Demà dissabte 10 de desembre el Cerdanyola CH visitarà la pista del CP Vila-Sana, líder de la OK Liga Femenina.

Les de Lleida són actualment primeres classificades a la lliga amb 25 punts en 9 jornades. Només han concedit un empat aquesta temporada a la OK Liga, a la pista del HC Alpicat (2-2).

El partit entre CP Vila-Sana i Cerdanyola CH, corresponent a la que desena jornada de la OK Liga Femenina, es jugarà el dissabte 3 de desembre a les 19h de la tarda al Pavelló Municipal de Vila-Sana.