Derrota contra l'Olot Marc Ramírez / Xala.cat

Derrota contra l'Olot

19 de març de 2023 a les 16:24

L'equip vallesà va caure a la pista del CH Olot (4-1) en un partit on els d’Andi Colaianni es veurien superats a la segona part. Tot i la derrota, l'equip encara manté un bon marge de 10 punts sobre les posicions del descens.

Finalment aconseguiria remuntar el conjunt de la Garrotxa, que s'enduia els tres punts en el seu pavelló. Tot i la derrota del Cerdanyola CH, que trencava així una bona dinàmica de tres partits consecutius sense perdre, la permanència a l'OK Liga Plata no perilla.

L'equip cerdanyolenc estaria més actiu durant els primers minuts. Amb arribades de perill contra la porteria de Guillem Raurell. En una gran jugada d'Erik Gual, que superava el porter amb gran qualitat, arribaria el primer gol pel Cerdanyola. Amb aquest resultat, l'equip resistia les envestides de l'Olot. La bona defensa dels de Colaianni, afegit al bon nivell de ‘Ninu’ sota pals, seria vital per mantenir la porteria a zero durant la primera part.

A la segona part, la reacció de l'equip dirigit per Jordi Garcia seria vital per posar les taules en només cinc segons de joc. Tomàs Marcé era l’autor de la igualada, i a partir de l'empat, els locals seguirien buscant la porteria rival en busca de la victòria. Poc minuts després Arnau Vidal feia el 2 a 1 per avançar l'Olot per primera vegada en el partit. Tot i la inèrcia del conjunt de la Garrotxa, el Cerdanyola tindria una oportunitat de tornar a empatar el duel. després que l’àrbitre assenyalès penal en una dura entrada sobre David Martínez. L'escollit pel llançament era Arnau Gangonells, però el jove jugador cerdanyolenc veia com el porter li endevinava les intencions amb una doble parada.

En el tram final de partit, tornaria a colpejar l'Olot amb dos gols Marc Prat, màxim golejador de l'equip (19 gols), que establia el 4 a 1 al marcador. Tot i tenir una opció en els minuts finals de falta directa, Erik Gual enviava la bola directament fora amb un xut desviat al pal dret de la porteria de Guillem Raurell. Aquesta seria una de les últimes ocasions clares de l’enfrontament per moure l'electrònic al Pavelló Josep Jou, que finalitzava amb el resultat de 4 a 1 favorable al CH Olot.

Tot i la derrota, el Cerdanyola CH queda novè classificat amb 20 punts i manté la distància de 10 punts amb les posicions de descens. Per la seva banda, el CH Olot queda sisè classificat amb 27 punts.

Fitxa del partit:

CH Olot: Guillem Raurell (P), Ferran Sacrest, Maties Reixach, David Carles, Arnau Vidal, Tomàs Marcé, Enric Tremoleda, Aniol Mangas (c), Marc Prat i Pau Flores (P).

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (P), Erik Gual, David Martínez, Ignasi López (c), Marc Ramírez, David Ramírez, Pere Urpí, Arnau Gangonells, Joel Navarro i Marc Costa (P).

Gols: 0-1, Erik Gual (8’); 1-1, Tomàs Marcé (26’);  2-1, Arnau Vidal (32’); 3-1, Marc Prat (42’); 4-1, Marc Prat (46’).

Àrbitres: Sergi Belles i Francesc Borrell.