Derrota cruel del Cerdanyola a Coruña Carla Castro (Núria Puentes)

Derrota cruel del Cerdanyola a Coruña

30 de gener de 2023 a les 13:36

En Cerdanyola CH femení va caure contra el Deportivo Liceo de la Corunya per un contundent 7 a 2. El conjunt vallesà trenca d’aquesta manera una bona dinàmica de quatre victòries consecutives.

Les jugadores cerdanyolenques viatjaven el passat cap de setmana fins a terres gallegues després d’encadenar una llarga ratxa de bons resultats. L’equip sortiria molt endollat en els primers minuts, amb ocasions de perill constants contra la porteria de Verónica Caretta. En la primera part, el duel estaria molt disputat per part de tots dos equips. Gemma Solé, que segueix amb l’idil·li del gol, anotava primer a favor del Cerdanyola. Tot i el bon nivell demostrat per les jugadores visitants, una  gran jugada de María Sanjurjo al final del primer temps, significaria l’empat amb un potent xut directe a l’escaire de la porteria defensada per Mariona Surós. La portera del conjunt vallesà seria vital aturant una falta directa d’Alba Garrote a falta d’escassos segons per arribar al descans.

Tot i això, en l’inici de la segona part, el Liceo capgiraria el resultat gràcies a una bona acció d’Alba Garrote. La mateixa jugadora tornaria a anotar per ampliar la diferència a dos gols fent el 3 a 1. Gemma Solé tornava a ficar a les jugadores del Cerdanyola dins del partit fent el 3 a 2, però l'equip vallesà tornaria a ser durament castigat amb tres gols del conjunt gallec en menys d'un minut. Un gol de María Sanjurjo i dos de Lara Yáñez, sentenciaven pràcticament el duel (6-2) en qüestió de segons. A les acaballes del partit, Alba Garrote establia el 7 a 2 definitiu en l’electrònic del Palacio de los Deportes de Riazor.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola queda onzè classificat amb 16 punts, quatre per sobre de les posicions del descens. Per la seva banda, el Deportivo Liceo escala fins a la sisena plaça amb 22 punts en les 15 jornades disputades d’OK Liga Femenina. El proper cap de setmana, el conjunt verd-i-blanc viatjarà fins a Lisboa per enfrontar-se al Benfica en la segona jornada de la WSE Champions League Femenina.

Fitxa del partit:

Deportivo Liceo: Verónica Caretta (P), Bea Gaete, María Sanjurjo, Alba Garrote, Marlena Rubio, Alejandra Martín, Lara Yáñez, ‘Luchy’ Paz (c), Cristina Diz i Ariadna Escalas (P).

Cerdanyola CH: Mariona Suros (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro, Ariadna Carrión, Natalia Crespo, Anna Carranza i Estela Rubio (P).

Gols: 0-1, Gemma Solé (7’); 1-1, María Sanjurjo (23’); 2-1, Alba Garrote (30’); 3-1, Alba Garrote (37’); 3-2, Gemma Solé (40’); 4-2, María Sanjurjo (41’); 5-2, Lara Yáñez (41’); 6-2, Lara Yáñez (42’); 7-2, Alba Garrote (48’).

Àrbitre: Javier López.