Derrota després de tretze jornades Foto Núria Puentes.

Derrota després de tretze jornades

30 de gener de 2023 a les 12:44

Els homes de Jordi Cornellà no han estat encertats i sumen la primera derrota de la temporada davant l’UBSA amb un resultat de 60 a 71. Els de Cerdanyola continuen al capdavant de la classificació amb tretze victòries i una derrota.

Després de tretze jornades,  el CB Cerdanyola suma la primera derrota en la classificació contra l’UB Sant Adrià, en un partit on els verds no han tingut el seu millor dia, i els visitants ho han aprofitat.

En aquest cas, els visitants venien de quatre victòries consecutives, una d’elles de molt mèrit contra la UESC fa dues jornades per 85 a 79 i venien amb ganes de demostrar la seva vàlua davant els líders, i així ho han fet.

A més, a les lesions de llarga duració d’Angel García i Bernat Mesa,  Iván Aranda tampoc ha estat disponible per Jordi Cornellà per malaltia i amb aquestes baixes es presentaven els locals al partit.

Només començar el primer quart, el Sant Adrià, en poc més d’un minut es posava amb una avantatja de 0 a 7 al marcador. Però la reacció del Cerdanyola ha estat ràpida gràcies a l’encert des de la línia de tres de jugadors com Víctor Medina i Alejandro Rodríguez, i amb dos minuts, els locals ja s’han posat per davant 7 a 6.

La resta del primer període ha estat marcada per les errades dels verds sota cistella, i el Sant Adrià ho ha aprofitat per liderar el marcador 13 a 20 al final d’aquest liderats per Lluís Martín amb 9 punts.

Al Cerdanyola li tocava reaccionar en el segon quart, i ho ha fet gràcies a la defensa i a un pletòric Carlos López, i en dos minuts, els locals ja es posaven per davant al marcador 22 a 20.

De fet, quan semblava que els verds anaven a agafar una distància considerable quan anaven nou punts amunt, amb Xavi Pagès com a referència interior, els homes de Miquel Calderón ho han impedit, i en els últims minuts, Sergi Piñero i Lluís Martín s’han posat l’equip a les seves espatlles fins liderar-los amb una avantatja de 33 a 34 al descans.

En la represa, els homes de Jordi Cornellà no han començat gens bé degut a la defensa en zona del Sant Adrià, que als verds els hi ha costat molt trencar, i només trobaven en Xavi Pagès, la possibilitat de mantenir-se vius en el partit. Al final, el resultat al tercer quart ha estat de 47 a 52.

L’últim quart, tot i que semblava que el Cerdanyola anava a reaccionar amb un molt bon inici de Carlos López, que ha acabat el partit amb 13 punts, els tirs han seguit sense entrar cistella, i el Sant Adrià es trobava molt còmode a pista. La combinació de la mala presa de decisions dels locals, i l’encert dels visitants, sobretot de Lluís Martín, que ha acabat el partit amb 20 punts, ha decantat la balança cap als homes de Miquel Calderón per endur-se la victòria.

Ara al Cerdanyola ha de passar pàgina el més aviat possible, i sumar una victòria tan aviat com pugui. La setmana que ve, tindrà l’oportunitat de fer-ho davant el CN Caldes a domicili.

CB Cerdanyola  (63): López (13), Blanco (3), Medina (5), Alex (11), Pagès (12) – cinc inicials – Gómez (2), Martínez, Monés (9), Ruiz (8), Dani,

UB Sant Adrià (71): Aragall, Ribas, Prat (11), Martín (20), Sainz (2) – cinc inicials – Abu (4), Rodríguez, Villar (11), Cerqueira (10), Piñero (13), Montero

Parcials: 10´-13-20 // 20’- 33-34 // 30’- 47-54 // 40’- 63-71