Derrota dura a La Roca del Vallès

26 de setembre de 2022 a les 12:57

El Cerdanyola FC cau per 4-1 contra La Roca Penya Blanc Blava en un mal partit de les verdes, sobretot a la segona part. Tot i avançar-se en el marcador, les roquenques van anotar un gol al fil del descans i un altre a l’inici de la segona part que van deixar molt tocades a les cerdanyolenques anímicament.

Duel intens el que es va viure a La Roca Del Vallès entre La Roca PBB CF i el Cerdanyola FC en busca de sumar de nou tres punts en la Lliga Preferent. Tots dos conjunts es van estrenar amb victòria davant el Pontenc i el Girona, respectivamente

El matx va començar molt bé per les visitants perque en la primera jugada de perill va arribar el 0-1, obra de Desi Zambrano al minut 8 després de transformar una falta directa. Eren bons minuts pel Cerdanyola, que es sentia còmode sobre el terreny de joc i generant jugades de perill per la banda.

Malauradament per les verdes, un error en la sortida de pilota de la defensa va propiciar el gol de l’empat del conjunt local al minut 26, quan Andrea Márquez va anotar lliure de marca l’1-1. Els següents minuts van ser de tanteig per part de tots dos conjunts, on no van generar ocasions de gol. Un dels moments clau de la primera part va ser l’incident de Mònica Brañas i Laia Ferrer, quan totes dues van picar cap amb cap en una pilota dividida. La jugadora verda va ser la pitjor parada, obligant a Raül Raposo a substituir-la al minut 39. Quan el joc es va reprendre, va arribar el segon gol de les locals. Zori, després de rebre una passada de la mort de Marina Palmero, va marcar a plaer el 2-1 al minut 40, remuntant així el gol inicial de les rivals. Tot i anar al darrere del marcador, el Cerdanyola va buscar l’empat a 2 abans del descans, sent Nuria Ortega la que va tenir l’ocasió més clara al minut 44, però el seu xut per alt el va aturar bé Andrea Uceda. Amb el 2-1 es va arribar al descans.

A la represa, les verdes rebrien un gerro d’aigua freda quan La Roca va marcar el 3-1 en la primera jugada del segon temps. Coral Fernández va anotar a porta buida el tercer gol del seu equip després d’una bona passada de Marina Palmero per la banda esquerra. Aquesta diana va deixar molt tocades a les de Raül Raposo, que no van saber reaccionar i es van veure superades per un equip que estava fent bones les seves poques arribades a l’àrea. Durant tota la segona part, el Cerdanyola no va posar a prova a Uceda més enllà d’alguna jugada a pilota aturada i, per la seva banda, les de Miguel Ángel Cruz es sentien còmodes amb aquesta situació fins que al minut 85 Zori va anotar el definitu 4-1 amb un gol de falta directa. No va donar temps per més i les del Vallès Occidental van encaixar la primera derrota de la temporada en un partit per oblidar.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC baixa fins a la sisena amb un total de 3 punts en el seu casiller. La setmana que ve rebrà la visita de l’AE Santa Susanna, equip recent pujat de categoria i que està sent l’autèntica revel·lació d’aquest inici de temporada. Serà diumenge a les dotze del matí a la Bòbila.

Fitxa técnica

La Roca Penya Blanc Blava CF (4): Andrea Uceda; Cristina, Andrea Bernés, Paula Santasusana, Marina Palmero; Laia Ferrer, Yaiza Miranda, Paula Ortiz; Coral Fernández, Andrea Márquez (Yeimi Morban 46’), Zoraida Pichardo.

Cerdanyola FC (1): Eileen Garcia; Júlia Vegué, Eybis Medina, Andrea Blázquez, Mariam Sarhani; Claudia Lázaro, Mònica Brañas (Carla Bartolomé 39’), Desirée Zambrano; Mireia Casacuberta (Andrea Granados 68’), Adriana Quer, Nuria Ortega.

Gols: 0-1 Desirée Zambrano (8’), 1-1 Andrea Márquez (26’), 2-1 Zoraida Pichardo (40’), 3-1 Coral Fernández (46’), 4-1 Zoraida Pichardo (85’).

Amonestacions: Zoraida Pichardo (49’), Paula Ortiz (59’), Paula Santasusana (62’), Cristina (69’), Yeimi Morban (89’), per La Roca Penya Blanc Blava CF, i Adriana Quer pel Cerdanyola FC.