Derrota frustrant a Porqueres

23 d'octubre de 2022 a les 20:39

El Cerdanyola FC no pot amb la UE Porqueres, el líder de la categoria, i perd per 4 gols a 1 en un partit on va ser clau l’efectivitat del rival

El partit que tancava la sisena jornada del grup B de Lliga Preferent enfrontava a Porqueres i Cerdanyola, dos equips amb dinàmiques molt diferents. Les del Pla de l’Estany arribaven amb ple de victòries en el seu casiller i les verdes sense conèixer el triomf des de feia quatre jornades. A més, el duel entre tots dos equips estava clarament a favor de Porqueres, havent-se endut els últims cinc partits disputats.

El matx va començar ja amb males noticies per les verdes. A la sortida d’un còrner, Silvia Gil va avançar al Porqueres al minut 2 caçant una pilota morta després d’una sèrie de rebots dins l’àrea. Aquest gol no va desanimar a les verdes, que en els següents minuts van generar perill mitjançant centrades a l’àrea o jugades d’estratègia, però cap d’aquestes ocasions va arribar a bon port. Per si fos poc, el segon gol de les blanc-i-vermelles va arribar quan menys s’esperava. Una falta a favor del Cerdanyola va acabar convertint-se en una contra letal de les locals que va aprofitar Carla Puntonet per batre per sobre a Dèlia Zambrano. Amb el 2-0, el ritme de joc va baixar, però el domini de la pilota era per les vallesanes, però la seva efectivitat de cara a porta no era bona i no van poder generar cap jugada de perill que posés a prova a Nuri Garcia, suposant que s’arribés al descans amb el 2-0 en el marcador.

A la represa, les del Pla de l’Estany van tenir dues ocasions clares per ampliar distàncies, aprofitant un doble errada de Dèlia Zambrano, però cap dels dos xuts llunyans van veure porteria. Les verdes van sortir decidides a ficar-se en el partit, però quan més aprop estava el 2-1, va arribar el 3-0 al minut 65 mitjançant una contra de Martina Cáceres per l’esquerra que li va servir per deixar-li la pilota en boca de gol a Alba Arboix per fer el tercer gol de la tarda. Aquest resultat va deixar el partit vist oer sentència, però a partir del minut 80, les de Raül Raposo van començar a arribar amb contundència a l’àrea rival, on fins i tot van tenir tres ocasions clares per fer gol. No va arribar fins al temps afegit, amb un bon gol d’Andrea Granados per l’escaire. Malauradament, en la següent jugada les locals farien el definitiu 4-1 obra de Carla Monturiol aprofitant una nova contra del Porqueres. No va donar temps per més, i el partit va acabar amb derrota verda per 4-1.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC continua amb 4 punts a la taula i situat a la vuitena posició. La propera setmana rebrà la visita del Martinenc FC a la Bòbila en el partit que es disputarà diumenge a les dotze del matí.

Fitxa tècnica
UE Porqueres (4):
Nuri Garcia; Martina Cáceres (Carla Monturiol 70’), Laura Micaló, Lydia Crespo; Carla Puntonet, Claudia Agustí, Saray Mesa (Laura Merin 63’), Silvia Gil (Ariadna Gómez 46’), Júlia Ballester; Maria Villalba, Alba Arboix.

Cerdanyola FC (1): Dèlia Zambrano; Andrea Granados, Andrea Blázquez, Eybis Medina (Júlia Vegue 63’), Maria Urpina (Andrea Bárbero 35’), Mariam Sarhani; Miriam Tevar (Nuria Ortega 35’), Claudia Lázaro, Mireia Casacuberta, Judit Forné (Carla Collado 63’); Desirée Zambrano.

Gols: 1-0 Silvia Gil (2’), 2-0 Carla Puntonet (25’), 3-0 Alba Arboix (65’), 3-1 Andrea Granados (90’), 4-1 Carla Monturiol (90’).

Amonestacions: Laura Merín (85’), per la UE Porqueres, i Desirée Zambrano (80’), pel Cerdanyola FC.