Derrota inesperada a Guiera Foto: Nuria Puentes

Derrota inesperada a Guiera

27 de març de 2023 a les 11:27

Els homes de Jordi Cornellà sumen la quarta derrota al grup 3 de la fase prèvia de Copa Catalunya, en un partit on el CB Tarragona B s’ha imposat per 62 a 68 i els locals mai s’han trobat còmodes

Amb la victòria la setmana passada contra el CB Vic, el CB Cerdanyola arribava en la jornada 21 de Copa Catalunya amb un triomf més que el segon, el CB Ripollet i volia seguir sent líder durant l’aturada de Setmana Santa, però per això havia de guanyar al Tarragona.

A priori, els verds partien com a clars favorits, ja que els del Tarragonès, de les sis victòries que portaven, només una d’elles havia estat a domicili. És cert, que els locals no podien contar amb homes importants com Carlos López i Pol Martínez, per lesió, però el Cerdanyola estava obligat a guanyar.

No obstant, en el partit, els homes de Jordi Cornellà, tot i començar la primera part per davant, gràcies al lideratge de Pol Monés, i el poder interior de Xavi Pagès que va acabar el partit amb 13 punts, els verds van arribar al descans amb un avantatge al marcador de 35 a 30, però la sensació era que el Cerdanyola no s’acabava de trobar còmode a la pista i que es jugava al ritme que exigia el Tarragona.

A la segona part, en un tercer quart per oblidar on els vallesans només van anotar vuit punts, i els visitants liderats Tomás Kohan que va finalitzar el partit amb 19 punts, i Miquel Femenia amb 12, van eixamplar diferències al marcador, i van arribar al final del període guanyant 43 a 51.

Els homes de Jordi Cornellà no tenien cura de la pilota i perdien moltes pilotes que generaven cistelles fàcils a l’equip rival, i la tònica va ser la mateixa a l’últim període, tot i que el Cerdanyola va reaccionar de la mà de Pol Monés amb 11 punts i Pere Ruiz, també amb uns altres 11, l’esforç va ser insuficient i els locals van sumar la quarta derrota de la temporada.

La bona notícia: el Cerdanyola té dues setmanes per descansar, recuperar jugadors i cobrar energies, i abordar l’últim tram de la temporada de la millor manera possible per intentar sumar un ple de victòries.

Fitxa tècnica:

CB Cerdanyola: Pol Monés (11), Eloy Blanco (2), Xavi Pagès (13), Pere Ruiz (11), Alex Rodríguez (3) – cinc inicial – Gerard Gomez (6), Ivan Aranda (4), Pol Martínez, Angel García (14), Victor Medina (7)

CB Tarragona B: Toni Verdera (10), Miquel Femenia (12),Tomas Kohan (10), Pol Roset (2), Roger Garcia (5) – cinc inicial – Aleix Blázquez (4), Ander Garcia, Ferran Millan, Ferran Canals (6), Aleix Moya, Abdelghani Jaade (6), Pol Seoane (4)

Parcials: 14-10 // 35-30 // 43-51 // 62-68