Derrota per la mínima a La Roca del Vallès La Roca Penya Blanc Blava - Cerdanyola FC (Cerdanyola Fc)

Derrota per la mínima a La Roca del Vallès

28 de novembre de 2023 a les 12:07

El Cerdanyola FC cau per 1-0 davant de la PBB La Roca en un partit on van tenir més ocasions que les del Vallès Oriental, però que van pagar no tenir l’efectivitat de les locals. Amb aquesta derrota, les verdes posen fi a una ratxa de cinc victòries consecutives.

Després de cinc victòries seguides, el Cerdanyola FC visitava un camp que en els últims anys se li atravessa com és el Municipal de La Roca del Vallès. En les darreres quatre visites, les verdes acumulen un empat i tres derrotes contra la PBB La Roca i, tot i que la taula abans del partit separava a cerdanyolenques i roquenques per 15 punts, l’enfrontament entre ambdues era trampa.

En l’inici de l’encontre, les visitants van sortir amb una marxa més que el rival i van generar molt perill per la banda esquerra, però quan millor estaven sobre la gespa una contra de les blanc-i-blaves va acabar amb el gol d’Alexia Domènech al minut 15, en la que va ser l’arribada més clara de les locals en tot el partit. Durant el transcurs de la primera part, les verdes van fer esforços estèrils per empatar el partit abans del descans, però es van trobar un bloc roquenc molt ben organitzat en la defensa.

A la segona part, les de Raúl Raposo van generar encara més perill que a la primera, sent Laura Chic la que tindria l’ocasió més clara al minut 55 quan un xut seu va acabar en el travesser. Les coses, aparentment, es posarien de cara per les del Vallès Occidental quan La Roca es va quedar amb una menys per l’expulsió de Laia Ferrer al minut 56 per doble groga. Tot i la superioritat numérica, costava trencar el mur local. Ara bé, al minut 77 Claudia Lázaro va tenir l’1-1 quan va enviar fora una rematada des del cor de l’àrea petita. Els últims minuts van ser d’infart i d’alta tensió, més encara quan les de Miguel Ángel Cruz es van quedar amb nou per l’expulsió d’Alexia Garcia. Les visitants no van poder aprofitar aquesta avantatge i van acabar perdent per 1-0, trencant així la seva ratxa de cinc victòries consecutives.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC es queda en la sisena posició amb 22 punts. La propera setmana rebrà a casa al CE Llerona, en el que serà l’últim partit com a local de les verdes en el 2023. Serà diumenge a les onze del matí.

Fitxa del partit:

PBB La Roca CF (1): Núria González; Tania Montes, Aina Navarro, Paula Ortiz, Alba Vadillo; Laia Ferrer, Yaiza Miranda, Marina Palmero (Ana Guinart 46’); Alexia Domènech, Alexia Garcia, Cristina Galera.

Cerdanyola FC (0): Dèlia Zambrano; Maria Urpina, Claudia Lázaro, Andrea Bueno, Aroa Garcia; Carla Collado, Nuria Ortega, Naroa Altuna; Ariadna Gorrindo (Ariadna Garris 46’), Júlia Vegué, Laura Chic.

Gol: 1-0 Alexia Domènech (15’).

Amonestacions: Alexia Garcia (13’ i 92’), Laia Ferrer (19’ i 56’), Cristina Galera (64’) i vermella directa per Aleix Sabio (segon entrenador) (un cop ha acabat el partit) per la PBB La Roca CF i Naroa Altuna (31’), Nuria Ortega (63’) i Laura Chic (88’) pel Cerdanyola FC.