Derrota per la mínima a Sant Cugat Marc Coy (Cerdanyola CH - Escola Lubiáns) / Sonia Delgado

Derrota per la mínima a Sant Cugat

9 d'abril de 2024 a les 11:43

El Cerdanyola CH no va poder sumar cap punt de la pista del PHC Sant Cugat (4-3). A falta de quatre jornades per finalitzar el campionat, l’equip diu pràcticament adéu a les opcions de classificar-se pel play-off d’ascens.

El partit, corresponent a la jornada 18 de l'OK Lliga Plata, tindria un inici molt equilibrat. Amb poques ocasions en els primers minuts, el Sant Cugat era més efectiu per avançar-se en el marcador. Amb el pas dels minuts, l'equip local continuava generant ocasions per ampliar la diferència, però Ninu Pérez estaria molt encertat des dels tres pals, aturant una falta directa. Marc Coy, amb un potent xut ras, era capaç de tornar a col·locar l'empat al marcador amb el qual s'arribava al descans.

A la segona meitat, un gol d'Arnau Añols, que aprofitava una errada del Cerdanyola, tornava a ficar per davant els locals. Minuts més tard, Pau Gilabert faria el tercer i el quart gol, aquest últim de falta directa, deixant el partit pràcticament resolt. Tot i l'avantatge per 4 gols a 1, un gol de Marc Coy de falta directa i un altre gran gol de Guille de Moya amb un xut directe a l'escaire, l'equip creuria en la remuntada. La falta d'encert en els minuts finals no permetria que l'equip pogués finalment aconseguir el triomf.

Amb aquest resultat, l'equip es col·loca quart classificat amb 31 punts. El Sant Cugat ocupa la tercera plaça empatat a punts amb els cerdanyolencs.

Fitxa del partit:

PHC Sant Cugat: Max Rodríguez (P), Tomas Villares, Jordi Gabarra, Pau Gilabert ©, Lucas Vicen; Arnau Añols, Marc Xicola, Pol Masdeu, Pol Perpiñan i Pol Miro (P).

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (P), David Martínez, Ignasi López, Marc Coy, David Ramírez; Erik Gual, Xavi Alonso, Marc Ramírez, Guille de Moya i Dario Tapia (P).

Gols: 1-0, Jordi Gabarra (5’); 1-1, Marc Coy (17’); 2-1, Arnau Añols (31); 3-1, Pau Gilabert (40’); 4-1, Pau Gilabert (41’); 4-2, Marc Coy (46’); 4-3, Guille de Moya (47’).

Àrbitres: Erik Rivas i Ariel Morisio.