Derrota per la mínima a Santa Coloma Foto Núria Puentes.

Derrota per la mínima a Santa Coloma

27 de febrer de 2023 a les 8:49

El Cerdanyola FC de futbol sala cau per 2 a 1, al Pavelló Nou, davant el filial d'Indústries Santa Coloma molt combatiu que va aprofitar un bon inici de segona part per marcar dos gols. Els de Santi Lara, tot i la derrota, mantenen el lideratge del grup un setmana més.

Al Cerdanyola li interessava un partit amb menys ritme i la primera part va ser així. Domini per parts dels locals, i bona defensa zonal dels verd-i-blancs. Passaven els minuts sense gaires ocasions de perill pels dos conjunts i s'arribava al descans amb 0-0 al marcador.

El Indústries Santa Coloma B  necessitava agitar i accelerar el partit i anar a per la victòria, i així sortir de les posicions de descens. I de fet, ho aconseguia en els primers dos minuts de la segona part. Un parell d'errades i precipitacions convertien el marcador en 2-0 amb gols d'Adri i Néstor.

El Cerdanyola intentaria reaccionar sense gaire encert, i només amb el porter jugador retallaria distàncies amb el 2-1 final, gol d'Héctor Albadalejo.

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola continua líder una jornada més, tot i que Hospitalet Bellsport s'aproxima i se situa només un punt per sota.

Indústries Santa Coloma B (2): Robert (P), Adri (1), Aitor, Ramos i Boni - cinc inicials- Loinaz (P), Néstor (1), Akim, Laca (C), Ruben, Joan i Mati.

Cerdanyola FC (1): Ramon (P), Héctor (1), Amores, Bussi i Josep - cinc inicials- Pol (P), Jan, Javi (C), Jordi, Bernat, Ricardinho i Dani.

Gols: 1-0 Adrià (20'), 2-0 Néstor (21'), 2-1 Héctor (36').