Derrota per tancar un any històric (3-0) Cerdanyola FC futsan (Foto: Núria Puentes)

Derrota per tancar un any històric (3-0)

18 de desembre de 2022 a les 10:53

El Cerdanyola ensopega a la pista del segon classificat, l'Hospitalet Bellsport, en un partit que es va decidir per detalls a la segon part.

La primera part servia perquè els equips mesuressin les seves forces, comptant amb les baixes d'Ivan pels locals, i de Pol, Álex, Gabi i Bussi pels visitants. Bellsport amb més pilota, però el Cerdanyola amb més ocasions, mostraven que seria un partit molt igualat que s'acabaria decidint per detalls. Lluís, porter local, salvava el seu equip amb aturades de mèrit i els de Santi Lara no aconseguien obrir la llauna malgrat les arribades amb perill. 0-0 al descans, en un partit de nivell que deixava clar la posició a la taula dels dos conjunts.

A la segona part, el partit es començava a decantar pels locals, i al minut 25, una acció desafortunada en la primera jugada amb porter jugador del Cerdanyola, significava el 1-0 obra de Chechi, que aprofitava la greu errada verd-i-blanca. I per aquest detall s'acabaria decidint el partit. A partir d'aquí, els de Lara mostraven més nerviosisme i precipitació en les preses de decisió, i com a conseqüència, rebien dos gols més: un de Marc, i un altre d'Aleix Besalduch. Amb el 3-0 a falta de pocs minuts, els verd-i-blancs buscaven la reacció amb i sense porter jugador sense èxit, i amb el primer partit sense aconseguir marcar de la temporada.

Malgrat la derrota, el Cerdanyola finalitza un 2022 històric, on ha disputat la final a 4 de Copa Catalunya davant el Barça i ha acabat l'any líder a 3 punts de l'Hospitalet. La següent jornada, tancarà la primera volta a Guiera en el derbi davant el Ripollet.

FITXA DEL PARTIT:
AE HOSPITALET BELLSPORT (3): Lluís (P), Marc (1), Ramon, Raul Ceni (C), Mario - cinc inicial - Miñano (P), Xavi, Chechi (1), Besalduch (1), Sergio Alfonso, Uri i Coca.

CERDANYOLA FC (0): Ramon (P), Héctor, Amores, Dani i Jan - cinc inicial - Adri (P), Josep, Bernat, Javi (C) i Ricardinho.

Gols: 1-0 Chechi (22'), 2-0 Marc (27'), 3-0 Besalduch (33').