Derrota sense pal·liatius a Fontetes Foto: Nora Muot

Derrota sense pal·liatius a Fontetes

24 de setembre de 2023 a les 20:35

El Cerdanyola FC encaixa la primera derrota de la temporada contra el Girona FC per 1-3 en un mal partit de les verdes, que es van veure superades pel conjunt blanc-i-vermell en zona atacant.

La matinal de diumenge es presentava pel Cerdanyola FC amb una visita exigent i coneguda com és la del Girona FC, equip amb qui la temporada passada es va enfrontar fins a quatre vegades amb balanç positiu per les de Raül Raposo (2 victòries, 1 empat i 1 derrota). Les gironines arribaven a Fontetes sense punts a la classificació i les verdes buscaven trobar el seu bon joc després de dos partits en que, tot i ser superiors, no van ser contundents en atac.

En el primer quart d’hora de joc les gironines van fer mal a les verdes per partida doble. Tot i l’inici igualat, les blanc-i-vermelles van marcar dos gols en apenes un minut. El 0-1 va ser obra de Miren Duque al minut 14, aprofitant una passada de la mort dins l’àrea després d’una pèrdua de pilota en defensa del Cerdanyola. Acte seguit i sense temps per digerir el primer gol va caure el 0-2, obra de Rut Cervera després d’aprofitar una bona passada filtrada de Maria Peña, deixant-la sola davant de Dèlia, que no va poder fer res per evitar el segon gol visitant. Les verdes van intentar refer-se d’aquest doble cop animic, però estaven tenint problemes a l’hora de moure la pilota pel mig camp. No obstant això, van tenir una ocasió clarissima al minut 28 quan Júlia Vegué, aprofitant que Núria Relat havia sortit de porteria, va intentar sorprendre desde llarga distància, però just a la linia de gol la va treure Alba Inglés. De manera inesperada, va arribar l’1-2. Al minut 30, la pròpia Inglés va fer una passada enrere a la seva portera, agafant-la per sorpresa i marcant així un autogol que a Fontetes ningú veia a venir i que ficava de nou a les locals en el partit. A la represa, va haver moments de tensió a l’inici del segon temps quan Dèlia va topar amb Alba Planas, quedant totes dues esteses a terra i ateses pels serveis mèdics. Afortunadament, ambdues jugadores es van recuperar perfectament i el van poder seguir jugant. Durant els últims minuts les vallesanes no van saber arribar a l’àrea rival, sent un xut llunyà d'Ari Gorrindo el màxim perill que van generar. Per contra, les visitants van ampliar encara més distància gràcies al gol d’Emma Fernández al minut 64. Amb l’1-3, la losa ja era massa gran i animicament l’equip verd no es veia capaç de donar-li la volta a la situació i no van poder evitar la derrota a casa, sent la primera de la temporada.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC suma 4 punts i baixa fins a la zona mitjana de la taula. La setmana que ve visitarà Sant Joan Despí per jugar contra el filial del Levante-Las Planas, líder invicte de la categoria i que compta les jornades en golejades. Si no hi ha canvis, serà dissabte a les vuit del vespre.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (1): Dèlia Zambrano; Aroa Garcia (Ainhara Vázquez 78’), Andrea Barbero (Laura Chic 34’), Andrea Bueno, Maria Urpina; Nuria Ortega, Naroa Altuna (Carla Collado 58’), Claudia Lázaro; Mireia Casacuberta (Ari Garris 78’), Júlia Vegué, Ari Gorrindo.

Girona FC (3): Nuria Relat; Gabriela Rodríguez, Alba Inglés, Alba Planas, Paula Maresma (Claudia Bustins 78’); Emma Fernández, Maria Peña, Meritxell Clupés (Marina Justicia 57’); Miren Duque, Thais Román (Alba Góngora 57’), Rut Cervera.

Gols: 0-1 Miren Duque (14’), 0-2 Rut Cervera (15’), 1-2 Alba Inglés (p.p.) (30’), 1-3 Emma Fernández (64’).

Amonestacions: Cap pel Cerdanyola FC i Thais Román (55’) i Edu Sanmartín (59’) pel Girona FC.