Derrota voluminosa a Manlleu

23 de maig de 2022 a les 10:03

El Cerdanyola CH cau per 8-2 a terres osonenques en el que va ser l’últim desplaçament de la temporada de les verdes. Amb res en joc, a les vallesanes els va faltar intensitat per plantar cara a un rival que es jugava la tercera plaça i que es va agafar a Anna Casarramona (autora de 3 gols i 2 assistències) per endur-se una victòria incontestable.

El Cerdanyola CH visitava el Pavelló Municipal de Manlleu per afrontar el penúltim compromís de lliga contra el CP Manlleu, equip que s’estava jugant la tercera posició de la taula contra el Palau de Plegamans (separades per un punt de diferència). Per la seva banda, les verdes arribaven a la jornada 25 sense res en joc, ja que passés el que passés acabarien en cinquena posició.

El partit va començar amb les locals marcant el ritme de joc. Eren elles les que arribaven amb més insistència a la porteria rival i al minut 4 de joc van trobar el premi del gol quan Nara López va batre a Mariona Surós per col·locar així l’1-0 en el marcador. Les verdes, però, van reaccionar ràpid. Aprofitant la superioritat numérica per la tarjeta blava que va veure Ona Castellví, Joana Xicota va iniciar una contra que va finalitzar amb el gol d’Adriana Gutiérrez al minut 7. L’alegria visitant va durar poc, ja que un minut més tard Anna Casarramona va tornar a donar l’aventatge al seu equip aprofitant un refús dins l’àrea. Amb el 3-1, les de Jordi Boada van convertir el matx en un monòleg quadribarrat, fins al punt que van ser les locals les que van tenir les ocasions més clares del primer temps. A falta de 4 minuts pel descans, Ona Castellví va anotar el 4-1 després d’una bona jugada individual. Amb aquest resultat, es va arribar al final dels primers 25 minuts de joc.

A la represa, la intensitat va baixar considerablement per part de tots dos conjunts. No obstant això, Anna Casarramona va fer el cinquè gol del Manlleu en la primera arribada seriosa del segon temps als 2 minuts de joc. A partir de llavors, no va haver jugades de perill durant 10 minuts, on va destacar la possessió de pilota del quadre osonenc. Al minut 17, Anna Bulló va fer el 6-1 després d’aprofitar una bona passada d’Anna Casarramona. Precisament aquesta última va ser qui va anotar el 7-1 a la contra al minut 19 i, un minut més tard, Ona Castellví seria l’encarregada de marcar el vuitè gol local de la tarda. A falta de 2 minuts pel final del partit, Gemma Solé va maquillar el resultat final amb un xut llunyà. Amb el 8-2 es va arribar al final d’un partit on el Cerdanyola no va poder plantar cara a un rival molt superior en tot moment.

La propera setmana, les verdes jugaran el seu últim partit de lliga a casa contra el Telecable Gijón. Serà dissabte a les vuit del vespre a Can Xarau.

CP Manlleu (8): Anna Ferrer, Nara Lopez, Anna Casarramona, Ona Castellví, Elisabet Gurri, Anna Bulló, Maria Anglada, Maria Diez “Peke”, Clàudia, Abril Alonso.

Cerdanyola CH (2): Mariona Surós, Carla Batlle, Laia Pera, Gemma Solé, Joana Xicota, Adriana Gutiérrez, Maria Figuerola, Dai Silva, Carla Castro, Abril Batlle.