Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Desplaçament a terres maleïdes Cerdanyola FC - Almonacid Saragossa (Núria Puentes)

Desplaçament a terres maleïdes

3 de novembre de 2023 a les 12:43

El Cerdanyola FC viatja fins a València per enfrontar-se al Picassent el dissabte 4 de novembre (17h) en la jornada 7 de Segona Divisió B. L’equip voldrà sumar una victòria després de no aconseguir-ho en les últimes 4 jornades davant un rival sempre complicat pels de Santi Lara.

El Cerdanyola de futbol Sala visita la pista del Futsal Picassent, equip de la Comunitat Valenciana, un dels rivals que més se li resisteix a l'equip de Santi Lara.

 

En l'històric de resultats entre els dos equips, el Picassent compta amb 3 victòries i un empat. De moment, cap victòria cerdanyolenca davant els valencians que, com dèiem, se'ls hi resisteixen. Això fa que tan sols hagin sumat un sol punt de 12 possibles.

 

L'equip també lluitarà per sortir de la ratxa negativa a la lliga i buscarà la victòria per intentar enganxar-se a la part alta de la taula.

 

A la convocatòria han entrat tots els jugadors, excepte Sergi Amores, que continua malalt després d'estar superant una pneumònia. Bussi, finalment, entra a la convocatòria, perquè ha entrenat aquesta setmana, però encara amb algunes molèsties.

 

El duel entre Picassent i Cerdanyola CF es disputarà el dissabte 4 de novembre a les cinc de la tarda. El partit, corresponent a la jornada 7 de la Segona Divisió B Grup 3, es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3FM).