Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Detingut un jove per un apunyalament amb arma blanca

Detingut un jove per un apunyalament amb arma blanca

13 de febrer de 2024 a les 12:08

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge al voltant del CAP Canaletes quan un jove va apunyalar altres menors durant una baralla.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 14 anys que va apunyalar fins a sis persones, també menors d’edat, en una baralla durant un botellot a Cerdanyola, segons ha publicat Elcaso.es.

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge, segons han confirmat Mossos d’Esquadra a aquesta Redacció i d’aquest incident, els Mossos han recollit una denúncia d’un menor per l’agressió rebuda amb arma blanca per part d’un altre menor. Des del cos policial no ofereixen més dades sobre l’incident perquè els implicats són menors.

No obstant això, diversos mitjans han publicat que el suposat agressor hauria tingut una discussió amb un altre jove que li havia demanat la beguda durant un botellot. Ell es va negar i es va iniciar una baralla, que va acabar amb un ferit per arma blanca.

Pocs segons més tard, amics de la víctima també es van enfrontar a l’agressor, que també els va ferir amb una arma blanca, segons publica Elcaso.es. 

L'agressor es va entregar hores més tard a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on va ser detingut.  

Un dels un dels menors ferits va ser traslladat al Parc Taulí de Sabadell i els altres van ser atesos per ferides lleus i superficials. 

Els Mossos han obert una investigació per mirar d’aclarir exactament què va passar i enviarà la informació a la Fiscalia de Menors.