Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Dos mossos ferits a Cerdanyola al detenir un presumpte agressor masclista
Dos mossos ferits a Cerdanyola al detenir un presumpte agressor masclista Imatge de les lesions d'un dels Mossos (Foto Sap-Fepol)

Dos mossos ferits a Cerdanyola al detenir un presumpte agressor masclista

14 de març de 2023 a les 8:55

Dos agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits divendres passat en una actuació per intentar aturar un presumpte agressor masclista a les portes d’una escola a Cerdanyola, segons ha denunciat un portaveu del sindicat de policies Sap-Fepol. El presumpte agressor i un familiar, menor d’edat, van ser detinguts.

Toni Castejón, representant sindical de la policia catalana, explica que una patrulla dels Mossos va acudir a la porta de l’escola després de rebre l’avís que un home havia “pegat” una dona i quan els agents van intervenir l’home va reconèixer els fets afegint que “ho faré quan vulgui”, mentre la dona explicava que era cert que l’havia pegat però que no volia presentar denúncia.

En aquest moment, apareixen més familiars tensionant més encara la situació i, indica Castejón, “l’agressor i un menor tiren a terra” un dels agents “i li donen puntades de peu i cops en costelles i cap sense deixar que es reincorpori”. El portaveu policial apunta que l’agent es va protegir amb els braços mentre l’altre policia rebia un cop de puny del menor “en pòmul i llavi” defensant el seu company. Un dels agents va patir una fractura de ràdio. L’arribada de reforços policials va permetre la detenció del presumpte agressor i el menor.

El portaveu sindical agraeix el “comportament de luxe des del principi al final” dels responsables de la Comissaria de Cerdanyola, al temps que critica que aquesta actuació no es veure reflectida en notes de premsa oficials del cos de Mossos.