Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Duel vital a Fontetes

Duel vital a Fontetes

10 de març de 2023 a les 13:33

El Cerdanyola FC s'enfrontarà aquest diumenge al CD Don Benito a Fontetes. Serà un partit molt important per dos equips que es troben molt a prop a la taula i que tenen el mateix objectiu, aconseguir la permanència a la Segona Federació.

L'equip dirigit per Oliver Ballabriga necessita una victòria per superar els seus rivals en la lluita per la salvació aquesta temporada. El Cerdanyola FC actualment és quinzè classificat amb 25 punts. Per la seva banda, el CD Don Benito es troba un punt per sobre, en catorzè lloc, amb 26.

L'equip de Badajoz acumula una bona dinàmica de vuit partits consecutius sense conèixer la derrota. Els de Manuel Martínez, amb una situació molt similar a la del Cerdanyola, afronten el desplaçament a Catalunya amb màxima exigència. El Don Benito és un equip que va canviar molt la imatge durant el mercat d'hivern amb una gran quantitat de reforços.

Per la seva part, Ballabriga podrà tindre tots els seus jugadors en un partit vital per les aspiracions dels verds. El llarg desplaçament del rival, afegit al factor Fontetes amb l'afició de costat, pot marcar part de l'enfrontament.

El partit entre Cerdanyola FC i CD Don Benito, de la jornada 25 de la Segona Federació Grup 5, es disputarà el diumenge 12 de març a les 12 h del matí a Fontetes. El duel es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) i Cerdanyola.Info.