Dura derrota a Galícia Foto Núria Puentes.

Dura derrota a Galícia

25 de setembre de 2023 a les 9:27

El Cerdanyola CH va caure en l'estrena de l'OK Lliga a la pista del HC Coruña Feminino (6-1). Després d'una mala primera part, l'equip va veure molt complicades les seves opcions tot i un notable segon període.

Les jugadores verd-i-blanques debutaven a la lliga contra el HC Coruña, equip fundat aquesta temporada arran de la desaparició del Deportivo Liceo femení. En un mal inici de partit les jugadores dirigides per Marc Miranda encaixarien el primer gol als tres minuts de joc, obra de Bea Gaete, en una jugada de mala fortuna per la portera Júlia Vilarrasa. La reacció cerdanyolenca no arribaria mentre el conjunt corunyès continuava generant ocasions de perill en contra.

Amb un potent xut, Alba Garrote faria el segon de les locals. Cristina Diz faria encara més àmplia l'avantatge una vegada entrats a l'equador de la primera part. A les acaballes del període, Anna Bulló també participava en el festival de gols, fent efectiva una bona contra. En l'últim segon de primera part, la capitana Gemma Solé ho tindria tot de cara per fer el primer gol cerdanyolenc, però la mala fortuna seguiria condemnant un Cerdanyola que marxava al descans 4 a 0 en contra.

A la represa, l'equip canviaria totalment la cara del partit. Buscant col·locar-se novament en la lluita. La distància seria massa àmplia per poder capgirar el marcador, però les jugadores verd-i-blanques millorarien les sensacions respecte la mala primera part. Tot i les ocasions contra la porteria de Vicky Caretta, una conta entre Alejandra Martín i Bea Gaete acabaria traduint-se en gol de Martín per fer el cinquè gol en el marcador. Quan faltaven 10 minuts pel final, l'àrbitre assenyalaria penal favorable al Cerdanyola per una falta dins l'àrea. Paula Ferrón errava el primer llançament, però no perdonaria en el rebot fent el primer gol de les vallesanes a la OK Liga. El gol no canviaria el signe del partit, amb un HC Coruña molt còmode en tot moment. Una jugada aïllada als últims segons d'enfrontament acabaria amb gol d'Alba Garrote per culminar el duel amb el 6 a 1 definitiu.

Amb aquesta victòria el HC Coruña suma els primers 3 punts en la primera jornada i es col·loca segon classificat. Per la seva banda, el Cerdanyolaocupa la tretzena posició. El pròxim partit, corresponent a la segona jornada, l'equip de Marc Miranda rebrà la visita de l'Igualada Femení a Can Xarau.

Fitxa del partit:

HC Coruña: Verónica Caretta (P), Bea Gaete, Alba Garrote, Lucy Paz ©, Anna Bulló, Mar Franci, Alejandra Martín, Fernanda Muñoz, Cristina Diz i Ariadna Escalas (P).

Cerdanyola CH: Júlia Vilarrasa (P), Mica Balmaceda, Paula Ferrón, Gemma Solé, Carla Castro, Laura Valverde, Ariadna Carrión i Gore Paredes (P).

Gols: 1-0, Bea Gaete (3’); 2-0, Alba Garrote (6’); 3-0, Cristina Diz (12’); 4-0, Anna Bulló (21’); 5-0, Alejandra Martín (32’); 5-1, Paula Ferrón (41’); 6-1, Alba Garrote (50’).

Àrbitre: Nicolas Morandeira.