Dura derrota a Terrassa

25 d'abril de 2022 a les 10:16

El Cerdanyola FC va perdre a domicili per 3 a 1 davant del Terrassa FC. Els egarencs van ser millors durant els 90 minuts i van fer més mèrits que els verds per portar-se els 3 punts.

Terrassa FC i Cerdanyola FC es van citar al Camp Municipal de Ca n’Anglada per disputar la trenta-unena jornada de la Segona RFEF. El partit pràcticament agafava l’importància d’una final degut a la curta distància entre els dos equips a la classificació. Els dirigits per Toni Carrillo arribaven a aquest matx amb un total de 39 punts mentre els de Jordi López sumaven 38. Una victòria col·locava als cerdanyolencs molt a prop de la permanència.

Els grana-i-blancs van tenir el protagonisme a la primera part. El Terrassa va dominar, va generar diverses ocasions clares de gol, i va anul·lar més d’una vegada al seu adversari. Per la seva part, el Cerdanyola va replegar a la seva meitat de camp, donant la possessió de la pilota als locals, i tractant de buscar el gol a través de contraatacs. Pablo Servetti va gaudir d’una bona oportunitat però va enviar la pilota per sobre del travesser després d’una rematada amb el cap. El Terrassa va avançar-se al marcador al minut 35 gràcies a un gol de Víctor Morales. Un Víctor Morales que va aprofitar una sèrie de rebots després d’un córner per fer l’1 a 0. El conjunt visitant va respondre amb un llançament desviat de Kilian Durán. Els de Jordi López arribaven al descans guanyant per la mínima (1-0).

Després de veure la superioritat local als primers 45’ de joc, Toni Carrillo va realitzar un triple canvi per capgirar el marcador. Els futbolistes van sortir de vestuaris i passats 8 minuts va caure el segon gol del Terrassa. En aquesta ocasió va ser Lucas Viña qui va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un xut creuat. Amb el 2 a 0 a l’electrònic, els egarencs van anar a per més i van estar a punt de marcar el tercer. Al minut 69, Dan Coll va rematar amb el cap una centrada i va retallar diferències quan més estava patint el seu equip (2-1). El Cerdanyola va millorar a partir del gol, sobretot generant problemes a la defensa contraria per la banda dreta, on es trobaven Víctor Aliaga i Santiago Varese. Quan semblava que els verds estaven més còmodes sobre la gespa, va arribar el 3 a 1. Després d’un contracop, Akito Mukai va quedar-se mà a mà amb Isaac Becerra i el davanter japonès va batre al porter cerdanyolenc. El Terrassa FC va matar el partit amb circulacions llargues de pilota als darrers minuts i deixant sense cap oportunitat al cuadre visitant. Els grana-i-blancs van fer-se amb els 3 punts després de vèncer per 3 a 1.

Amb aquesta derrota tan dolorosa, el Cerdanyola FC es troba onzè a la classificació amb 39 punts.

Els de Toni Carrillo intentaran aixecar-se d’aquest cop al proper partit que els enfronta davant de la Peña Deportiva a Les Fontetes.

Fitxa tècnica:

Terrassa FC (3): José Ortega; Víctor Morales, Ramón Marimón, Sergio Castillo, Lucas Viña; Adrián Lledó (Alex Fernández, 90’), Martí Soler, Joel Priego (Alberto Fernández, 64’), Josué Rodríguez (Mahamadou Jabbie I, 87’); Akito Mukai (Marc Vicente, 87’) i Aythami Perera (Sanku Jabbie, 90’). Entrenador: Jordi López.

Cerdanyola FC (1): Isaac Becerra; Santiago Varese, Dani Martí, Juan Carlos Oliver, Kilian Durán (Aschalew Sanmartí, 81’); Dan Coll, Rubén Giménez (Kevin Alarcón, 45’), Pitu Plazuelo (Víctor Aliaga, 45’), Nils Puchades (Javier López Pinto, 45’); Elhadji Bandeh (Albert López, 81’) i Pablo Servetti. Entrenador: Toni Carrillo.

Gols: 1-0 Víctor Morales(35’), 2-0 Lucas Viña(53’), 2-1 Dan Coll(69’) i 3-1 Akito Mukai(77’).

Camp: Camp Municipal de Ca n’Anglada(Terrassa).

Àrbitre: Borja Muñárriz Mateos.