Dura derrota del Cerdanyola FC

2 d'octubre de 2022 a les 17:02

L'Atlético de Madrid B ha assaltat el Municipal de Fontetes. Els matalassers han guanyat 1 a 4

L'Atlético de Madrid B ha assaltat el Municipal de Fontetes. Els matalassers han guanyat 1 a 4.

El partit ha començat amb un domini clar per part de l'equip de Madrid. Des d'un principi l'equip visitant s'ha mostrat superior als de Toni Carrillo. Durant els primers trenta minuts de joc el Cerdanyola no ha tingut cap ocasió clara de perill mentre que l'Atlético de Madrid B ja havia creat perill a la porteria de Sergio.

Després de la substitució de Lorente, per lesió, i d'un servei de cantonada arribava el primer gol del partit, el del Cerdanyola. Noel ha rematat la centrada de Max Marcet. Però al cap d'un minut i mig l'Atlético tornava a establir l'empat al marcador. Un xut des de fora de l'àrea d'Ethyan s'ha convertit en el primer gol dels madrilenys.

La segona part ha sigut dominada de principi a fi per l'Atlético de Madrid B. El Cerdanyola ha pogut mantenir l'empat fins al minut 60 de partit. Els de Luis Garcia, en 30 minuts, han fet 3 gols per acabar establint al marcador el definitiu 1 a 4. Carlos Martin per partida doble i Javi Cueto han sigut els autors dels darrers tres gols visitants.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (1): Sergio Fernández; Bruno Lorente (Sergi Barjuán 26'), Dani Martí, Bruno Perone, Marc Vicente (Dani Ruiz 65'); Noel Carbonell (Pedro Astray 65'), Adam Cherradi, Oscar González 'Gonpi' (Adrià Padillo 46'), Max Marcet; Juan Antonio 'Juanan' Gallego, Mamadou Kanteh 'Kuku' (Mohamed Chabboura 76')

Atlético de Madrid B (4): Alejandro Iturbe; Sergio Díez, Marco Moreno, Ilias Kostis (Juan Ginzo 81'), Joel Arumi; Sergio Guerrero (Santi Miguelez 70'), Aitor Gismera (Fran González 85'), Pablo Barrios; Ethyan González (Javi Cueto 70'), Diego Bri (Alberto Moreno 85'), Carlos Martín.

Gols: 1-0 Noel Carbonell (34’), 1-1 Ethyan González (36’), 1-2 Carlos Martin (60’), 1-3 Javi Cueto (79’), 1-4 Carlos Martin (84’).

Amonestacions: Oscar González 'Gonpi' (25'), Dani Martí (84')