Efectivitat lluny de Guiera (1-3)

13 de novembre de 2022 a les 20:11

El Cerdanyola aconsegueix una nova victòria, aquest cop a Elda (Alacant), davant un molt bon rival. Continua líder per cuarta jornada consecutiva i aprofita les punxades dels seus perseguidors per posar terra de per mig amb 5 punts d'avantatge.

El Nueva Elda proposava un partit de molta possessió i domini, però els de Lara han entrat molt bé des del començament amb tres gols en poc més de 10 minuts (0-3), amb dos gols de servei de cantonada (Jan i Amores) i un altre amb porter jugador (Héctor Albadalejo). A partir d'aquest punt, els verd-i-blancs han arribat amb més perill a la porteria d'Aitor, però sense encert. Els locals dominaven la possessió sense gaire ofensivitat, i només una jugada polèmica molt a prop del descans ha permès els alacantins capficar-se al partit (1-3) amb un gol de Juan Castell.

Quan semblava que el gol podia canviar la dinàmica del partit, el Cerdanyola s'ha fet fort defensivament per evitar més gols en una segona part sense gols ni molta història.

Sis jornades sense conèixer la derrota, i victòria fora de Catalunya, una de les assignatures pendents del Cerdanyola, que aquesta temporada està aconseguint xifres de rècord.

CD Nueva Elda FS Finetwork (1): Aitor (P), Matheus (C), Juan (1), Fali i Tico - cinc inicial - Marco (P), Carlos Díez, Luis, Abel, Amorós, Jordi i Íker.

Cerdanyola FC (3): Adri (P), Bussi, Héctor (1), Amores (1) i Josep - cinc inicial - Ramón (P), Javi (C), Dani, Bernat, Jan i Igor.

Gols: 0-1 Jan (4'), 0-2 Amores (5'), 0-3 Héctor (11'), 1-3 Juan Castell (20').