Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El B’Art Ateneu acull l’exposició 'Fusta, paper, ferro'
El B’Art Ateneu acull l’exposició 'Fusta, paper, ferro' Exposició Fusta, paper, ferro

El B’Art Ateneu acull l’exposició 'Fusta, paper, ferro'

1 de febrer de 2024 a les 11:41

El B’Art Ateneu acull l’exposició Fusta, paper, ferro, 35 peces en aquests materials de l’artista Lluís Dot Travé acompanyats per textos de la Mònica Ares. L’exposició està organitzada per l’Associació d’Artistes Plàstics.

Lluís Dot, amb una llarga trajectòria com a fuster en escenografies de teatre, explica que les seves obres són el llenguatge amb el que explica aquesta trajectòria, “on s’uneixen la tècnica de dissenyador amb l’ofici d’ebenista per crear un escenari de la memòria”.

En aquesta exposició el paper entra en diàleg amb la fusta i el ferro vell, “buscant l’harmonia i l’equilibri en el que es vol un cant a la memòria que s’integra en el present creant quelcom de nou i original”.

Dot entén la creació com “el trasllat d’una suma de coneixements a una suma de materials” i sent l’art com “l’únic refugi de la immortalitat en un món fugisser”, deixant en les seves obres instants de vida resistents al temps a través de la contemplació.

L'exposició Fusta, paper, ferro de Lluís Dot, amb textos de Mònica Ares, es pot visitar al B’Art Ateneu fins el 28 de febrer.