Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

El BC Tecla Sala  rival del CB Cerdanyola Foto Núria Puentes.

El BC Tecla Sala rival del CB Cerdanyola

20 de gener de 2023 a les 9:45

El CB Cerdanyola minvat per les baixes i dubtes afronta la jornada tretze de Copa Catalunya davant el conjunt de l'Hospitalet amb la voluntat de mantenir la ratxa de triomfs i sumar la tretzena victòria.

El CB Cerdanyola afronta el partit de la tretzena jornada de lliga amb les baixes ja conegudes de Bernat Mesa, Angel García i Pol Martínez. A més s'ha d'afegir els dubtes de quatre jugadors que pateixen problemes físics, Carlos López, Victor Medina, Pere Ruíz i Eloy Blanco.

Els de Cerdanyola han demanat al llarg de la setmana la possibilitat de posposat el partit, però la resposta ha sigut que no. El rival CB Tecla Sala ha dit que s'ha de jugar i, per tant, el dissabte es jugarà l'encontre al Parc Esportiu Municipal de Guiera.

Davant es trobaran un rival que arriba després de guanyar al Sant Gervasi per 81-76. Els de l'Hospitalet ocupen la setena posició amb cinc victòries i set derrotes.

El Cerdanyola després de patit per guanyar al pavelló del Basket Almeda (66-68), continua com a líder amb 12 victòries i cap de derrota. Per tant, els de Jordi Cornellà buscaran la possibilitat, malgrat els problemes de lesió, de sumar la tretzena victòria consecutiva i mantenir-se invictes al capdavant de la classificació.

El partit es disputarà el dissabte a les 19:30 hores i serà arbitrat per la parella formada per Roger Mitjana Castro i Raquel Guil García.

Cerdanyola Ràdio (105,3 FM i Cerdanyola.info)  hi serà en directe al PEM de Guiera per explicar el partit entre CB Cerdanyola i CB Tecla Sala.