Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • El CAP Fontetes ja disposa de rampa i farà més obres de reforma al 2003
El CAP Fontetes ja disposa de rampa i farà més obres de reforma al 2003

El CAP Fontetes ja disposa de rampa i farà més obres de reforma al 2003

6 de novembre de 2002 a les 0:00

El Centre d'Atenció Primària (CAP) Fontetes compta des d'ahir amb la rampa d'accés per a persones amb dificultats de mobilitat que els veïns del sector havien reivindicat des de fa anys. A més, els responsables de l'Institut Català de la Salut (ICS) a l'àmbit Centre van anunciar que l'ambulatori estarà tancat durant diversos mesos per a realitzar obres de millora un cop s'inauguri el futur Cap Canaletes, centre sanitari que es preveu que s'obri a principis del 2.003.

El responsable d'Infrastructures de l'ICS a l'àmbit Centre, Francesc Rosell, destaca que la construcció de la rampa d'accés i la reforma dels lavabos per adaptar-los a persones amb mobilitat reduïda han tingut un cost de 6'8 milions de pessetes i són millores que s'han d'afegir a la construcció d'una rampa d'accés des de la vorera que realitza en aquests moments l'Ajuntament.

Rosell indica que les millores del CAP Fontetes obligaran al seu tancament un cop s'inauguri el futur ambulatori de Canaletes per a realitzar obres "d'adaptació i modernització com la de climatització" per millorar l'aire condicionat i calefacció. El responsable d'infrastructures de l'ICS remarca que, en tot cas, la continuïtat del CAP Fontetes està garantida i que, un cop realitzades les millores, els equipaments que es traslladin al CAP Canaletes tornaran al de Fontetes. 

La responsable d'atenció primària de l'ICS al nostre sector, Consol Heras, que es va fer càrrec d'aquesta responsabilitat el mes passat, remarca la bona marxa de la construcció del CAP Canaletes el que permetrà inaugurar-lo a principis del 2.003. Heras considera que el nou centre sanitari serà modèlic i que permetria millorar les condicions tant d'usuaris com de treballadors de la sanitat.

Per la seva banda, Francisco Paz, integrant de Demanda Popular Social i Humanitària, col.lectiu format per a reivindicar les obres de millora al CAP Fontetes, ha mostrat la seva satisfacció per la construcció de la rampa i la realització de millores al centre perquè considera que beneficia un ampli número de ciutadans que feia anys que es veien perjudicats per les condicions en què es trobava l'ambulatori.