Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El Casal de Joves ofereix un taller sobre com trobar feina a través de les xarxe...
El Casal de Joves ofereix un taller sobre com trobar feina a través de les xarxes socials

El Casal de Joves ofereix un taller sobre com trobar feina a través de les xarxes socials

2 de desembre de 2022 a les 9:45

El taller està adreçat als joves amb la finalitat d'oferir coneixements i eines en l'àmbit laboral i es portarà a terme dimecres 14 de desembre, a les 18 hores, al Casal de Joves Altimira.

El taller està adreçat als joves amb la finalitat d'oferir coneixements i eines en l'àmbit laboral i es portarà a terme dimecres 14 de desembre, a les 18 hores, al Casal de Joves Altimira.

El taller anirà a càrrec de l'Associació AVALOT i forma part del Projecte d'acompanyament +17 del programa de Joventut de l'Ajuntament de Cerdanyola. Per participar caldrà omplir un formulari que no implica estar inscrit/a automàticament al taller ja que es confirmarà la plaça el dilluns 12 de desembre per Whatsapp.  

Els temes que es tractaran seran les apps per cerca feina; com crear una xarxa de contactes; la marca personal i la identitat digital; el currículum digital; la petjada digital;  i errors freqüents en l’ús de les xarxes socials per cercar feina. A més s’impartiran nocions per a la utilització de LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook.

Per a més informació us podeu adreçar al Casal de Joves Altimira, al passeig del Pont, 45, o bé trucant al telèfon 93.580.58.69 (Ext. 3545).