Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El Catàleg de Patrimoni i l'escola-bressol seran protagonistes del Ple Municipal
El Catàleg de Patrimoni i l'escola-bressol seran protagonistes del Ple Municipal

El Catàleg de Patrimoni i l'escola-bressol seran protagonistes del Ple Municipal

31 de gener de 2002 a les 0:00

L'Ajuntament de Cerdanyola celebra avui, a partir de les 7 de la tarda, un Ple Municipal amb qüestions llargament reivindicades com el Catàleg de Patrimoni Arquitectònic o el servei d'escola-bressol municipal com temes protagonistes del debat entre els regidors.
El Consistori debat avui la proposta de Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i les normes d'elaboració del Catàleg Patrimonial, un tema en el que els màxims responsables municipals afirmen que només s'aprovarà si existeix consens entre els regidors. L'elaboració d'un catàleg que reculli les joies patrimonials de la ciutat per a garantir la seva protecció afecta a un important número de particulars de Cerdanyola, fet que provoca aquest interès pel consens polític.
L'escola-bressol pública a Cerdanyola és una altra de les velles reivindicacions que avui surten a debat plenari. L'escola-bressol municipal per a nens de 0 a 3 anys s'ubicarà als locals de l'antic col·legi Jeroni de Moragues, a Montflorit, on actualment s'imparteixen part dels estudis de l'Escola de Música.