Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El CB Cerdanyola certifica el seu descens a Copa Catalunya
El CB Cerdanyola certifica el seu descens a Copa Catalunya CB Cerdanyola

El CB Cerdanyola certifica el seu descens a Copa Catalunya

13 de maig de 2024 a les 12:18

L'equip vallesà va caure a la pista de CB IPSI en l'última jornada (73-54). D'aquesta manera, el conjunt verd confirma el descens de categoria i jugarà a Copa Catalunya la temporada vinent.

El CB Cerdanyola no continuarà a Super Copa Catalunya el proper curs. L'equip arribava a l'última jornada depenent de si mateix per aconseguir la permanència. Una victòria permetria als de Xavi Riera seguir a la màxima lliga de bàsquet català un any més, però el CB IPSI va ser superior des del principi fins al final. Els barcelonins van demostrar ser un equip més sòlid de cara a cistella.

 

En el primer quart s'imposarien els locals amb un parcial de 19 a 10. Tot i uns primers minuts d'igualtat en el marcador, la bona anotació des del tir exterior de jugadors com Mario de la Sen i Pol Teuel ampliaven la diferència fins als nou punts al final del primer període. Pere Ruiz, en el seu últim partit com a jugador del CB Cerdanyola, mantindria al seu equip en el marcador. Amb una anotació final de 14 punts, el pivot seria clau per retallar la diferència a dos punts en el descans. El capità, Genís Tena, seria decsisiu també per permetre el 30 a 28 amb el qual s'arribava al descans.

 

Les baixes d'última hora de Mateo Suarez i Xavi Pagès es farien notables en la segona meitat. L'IPSI aprofitaria l'encert des del tir exterior de jugadors com Guillem Pérez i Miquel de Jover, que anotaven 17 i 15 punts en el total del partit, per ampliar la diferència als 9 punts a favor dels barcelonins abans d'afrontar l'últim quart.

 

La desfeta del Cerdanyola al final del partit, amb un 27 a 16 en el darrer quart, acabava definint el 73 a 54 final i el descens de categoria pel conjunt cerdanyolenc. L'equip finalitza Super Copa Masculina en 12a posició, descens, amb 9 victòries i 17 derrotes.