Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El CB Cerdanyola convoca eleccions a la presidència
El CB Cerdanyola convoca eleccions a la presidència

El CB Cerdanyola convoca eleccions a la presidència

17 de maig de 2023 a les 9:55

La junta directiva del Cub Bàsquet Cerdanyola ha convocat eleccions a la presidència i junta directiva. Si hi ha més d'una candidatura, les eleccions se celebraran el dijous 22 de juny, si només es presenta una candidatura, el dimarts 6 de juny el club ja tindria president.

El passat 27 de març la junta directiva del CB Cerdanyola va convocar eleccions a la presidència a conseqüència de l'acabament del mandat. Els membres a designar durant aquest procés electoral són els d'un president, un secretari, un tresorer i els vicepresidents i vocals que siguin necessaris. La junta directiva ha d'estar formada per un nombre de membres no inferiors a tres, un o més vicepresidents i els vocals que calguin.

El calendari electoral és el següent

Dilluns 8 de maig, convocatòria d'eleccions.
Divendres 12 de maig, constitució de la junta electoral que ha quedat formada per les següents persones: Jordi Ferrete (president), Javier Lorenzo Juanes i Salomé González Pérez.
Dimarts 16 de maig, publicació del Cens electoral.
Dimarts 30 de maig tancament del Cens electoral.
Dimarts 6 de juny, data límit per a la presentació de candidatures.

En el cas de presentar-se només una candidatura aquesta serà proclamada guanyadora el mateix dimarts 6 de juny. Si hagués mes d'una candidatura, les eleccions se celebrarien el dijous 22 de juny entre les 18:00 i les 21:00 hores al Parc Esportiu Municipal de Guiera.


Tenen dret a vot els socis numeraris majors d'edat i que no tinguin la condició de soci suspès.

En principi l'actual president en funcions, Josep Maria Blanco, es presentarà a la reelecció com a president del Club Bàsquet Cerdanyola.