Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El CB Cerdanyola obre l'any competitiu davant el Basket Almeda
El CB Cerdanyola obre l'any competitiu davant el Basket Almeda Foto Núria Puentes.

El CB Cerdanyola obre l'any competitiu davant el Basket Almeda

13 de gener de 2023 a les 10:39

Els de Cerdanyola volen mantenir-se invicte al capdavant de la classificació i afronten el partit després de la victòria davant el Ripollet al Guiera. Cornellà no podrà disposar d’Àngel García, Bernat Mesa i Pol Mones.

Basket Almeda i CB Cerdanyola afronten la tornada a la competició amb el mateix desig, sumar la victòria. Els de Cerdanyola per romandre com a líders en solitari sense cap derrota encaixada i els del Baix Llobregat amb la intenció d'allunyar-se de la zona calenta de la classificació del grup.

Als del Baix Llobregat els queda pendent el partit de la darrera jornada davant el cuer, Sant Gervasi, que disputaran el 19 de febrer. Fins al moment sumen cinc victòries i n'han encaixat cinc derrotes i ocupen la novena posició del grup.

Per la seva banda, els de Cerdanyola han sumat onze victòries als onze partits que han jugat, l'última davant el CB Ripollet per 92 a 86 al PEM de Guiera.

Cal recordar que la passada temporada els de Cerdanyola es van imposar al partit disputat al Pavelló Almeda de Cornellà per 64 a 87.

Jordi Cornellà no podrà disposar d'Àngel Garcia, Pol Mones i Bernat Mesa i té els dubtes d'Eloi Blanco i Pere Ruíz.

El partit es jugarà el dissabte a les 18:00 hores i serà dirigit per Nikita Ergin (principal) i Artur Esponey Mariné (auxiliar).

Cerdanyola Ràdio (105,3 FM o Cerdanyola.info) estarà en directe a Cornellà per explicar el que passi al partit.