El CB Cerdanyola segueix imparable

24 d'octubre de 2022 a les 10:00

Els homes de Jordi Cornellà guanyen a domicili al cuer, el Sant Gervasi per 75-86 i mantenen la primera posició del Grup 3. Ja han passat cinc jornades des de l’inici de la lliga, i el Cerdanyola no defalleix, i se segueix mostrant com a uns dels equips a batre en aquesta Primera Fase de Copa Catalunya.

Després de la victòria contra la UESC la setmana passada contra un rival directe, els verds aparentment tenien un partit còmode davant del cuer de la classificació, el Sant Gervasi de Mollet del Vallès. No obstant, tots els partits s’han de jugar i el matx no ha començat de la millor manera pels visitants.

Només començar el partit, els locals s’han posat per davant al marcador amb un parcial de 6-0, però poc a poc el Cerdanyola ha anat trobant el seu ritme, sobretot des de la línia de tres, i tot i estar igualat, al primer quart ja han marxat per davant al marcador 16-18.

Al segon quart, els homes de Jordi Cornellà han posat en evidència la tova defensa del Sant Gervasi, que no podia aturar al màxim anotador del partit, Xavi Pagès que ha acabat amb 23 punts i ha estat un autèntic mal de cap pels homes interiors locals. A més, ha ajudat en el rebot ofensiu per ajudar a l’equip a tenir segones possessions.

A la represa del descans i amb una diferència de deu punts, l’equip ha estat més tranquil, i no ha deixat en cap moment del tercer quart que el Sant Gervasi els intimidés amb una possible remuntada.

En l’últim període, tot i que el Sant Gervasi s’ha desinflat i el Cerdanyola ha tingut una avantatja de vint punts, els homes de Jordi Cornellà s’han acomodat una mica en el partit i han cedit un parcial de 15-2 per part dels locals, que ha situat als homes de Roma Cutrina a set punts de diferència.

Però en els moments on l’equip més ho necessitava ha aparegut el caràcter competitiu de l’equip, i gràcies als triples d’Àngel García, i els rebots d’Ivan Aranda i Xavi Pagès, els verds s’han acabat emportant el partit amb un resultat final de 75-86. Cal afegir que Xavi Pagès amb 23 punts ha estat l’home mes efectiu del conjunt de Cerdanyola.

El Cerdanyola es posa després d’aquesta victòria amb 5 victòries i cap derrota, i segueix primer en la classificació gracies a la diferència de punts a favor i en contra, però en segona posició es troba el Barberà amb el mateix número de victòries.

Sant Gervasi 1 (75): Marc Diaz (6), Eduard Parera (13), Marc Rabassó (6), David Montes (10), Jordi Fey (7), quintet inicial,  Jose Maria Marzal (11), Xavier Caminal (3), Marc Orois (0), Pau Reina (5), Alex Martín (12), Alex Vazquez (2)

CB Cerdanyola (86): Ivan Aranda (6), Pol Martínez (6), Pol Monés (9), Victor Medina (9), Alejandro Rodríguez (6), quintet inicial, Gerard Gómez (1), Carlos López (7), Eloy Blanco (2), Pere Ruiz (6), Angel García (11), Xavi Pagès (23)

Parcials: 10'- 16-18 // 20'- 34-44 // 30'- 53-71 // 40'-75-86.