Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El CB Cerdanyola tanca la lliga regular a l'Hospitalet
El CB Cerdanyola tanca la lliga regular a l'Hospitalet

El CB Cerdanyola tanca la lliga regular a l'Hospitalet

19 de maig de 2023 a les 8:52

El CB Tecla Sala serà el rival amb el qui tanqui la primera fase de la competició el conjunt dirigit per Jordi Cornellà. Els de Cerdanyola necessiten guanyar i que perdi el CB Ripollet per recuperar la primera posició del grup.

CB Tecla Sala i CB Cerdanyola tancarà la Fase Prèvia de Copa Catalunya el dissabte al Nou Pavelló Centre de l'Hospitalet de Llobregat, el dissabte a les 17:45 hores.

El conjunt del Llobregat arriba amb els deures fets, ja que han salvat la categoria i no tenen possibilitats de ficar-se en la lluita per la Final a 8.

El CB Cerdanyola arriba amb la classificació assegurada per disputar la Final a 8 i inclòs té possibilitats de recuperar la primera posició del grup, per això han de guanyar a l'Hospitalet i esperar que punxi el CB Ripollet en el seu compromís davant el CB Tarragona.

L'entrenador cerdanyolenc, Jordi Cornellà, afronta el matx amb els dubtes d'Ángel García i Eloi Blanco i les baixes de Pol Mones i Pol Martínez.

En el partit de la primera volta van guanyar els de Cerdanyola per un ajustat 66 a 61. En la darrera jornada els verds i blancs van guanyar davant el Bàsket Almeda per 74 a 59 i el seu rival, el CB Tecla Sala va imposar-se davant el cuer per 09 a 104.

El partit es disputarà a les 17:45 hores i serà dirigit per Armando Osorio Sánchez (Principal) i Artur Esponey Mariné (Auxiliar).