Dotzena victòria de la temporada

31 de gener de 2022 a les 8:02

Les de Pili Bilbao guanyen per 66-52 a l’AB Premià en un partit molt disputat fins a l’últim quart. D’aquesta manera, les verdes acumulen deu jornades seguides sense perdre i s’apropen cada cop més a la fase d’ascens.

Després de l’ajustada victòria a Manresa, el CBF Cerdanyola tornava a Guiera per seguir amb la seva bona ratxa de resultats i sumar el dotzè triomf de la temporada contra l’AB Premià, un equip que en el que va de segona volta encara no ha guanyat cap partit.

El partit va començar amb les locals fent les primeres cistelles. Als 2 minuts de joc ja guanyaven 4-0 i, tot i que les maresmenques intentaven no despenjar-se, a mesura que avançava el primer quart les verdes s’anaven escapant cada cop més, fins al punt de situar-se 9-2 al minut 5 de joc. En el tram final dels primers 10 minuts, les blanc-i-blaves es van agafar al bon encert de Bruna Vila per ficar-se un punt per sota a falta de 2 minuts pel final del primer quart (10-9). Finalment, van arribar al segon quart amb una avantatge de 4 punts per les locals (13-9).

El segon periode va començar amb les verdes sent molt sòlides des de la linia de 3, aconseguint així arribar als 3 minuts de joc 10 punts per sobre (21-11). Aquesta aventatge la van estar mantenint al llarg de tot el quart, on va ser determinant el joc defensiu de les locals, tot i que també van ser clau el bon encert des de la linia de tir lliure. No obstant això, a 1 minut del descans, les maresmenques van ficar més pressió a les locals situant-se a 5 punts d’elles gràcies a un parcial de 0-7 (27-22). Amb aquest resultat, es va arribar al final dels primers 20 minuts de joc.

A la repressa, la intensitat visitant va augmentar considerablement. Gràcies a Bruna Vila, la màxima referència ofensiva de les visitants, van situar-se a només 2 punts de les vallesanes quan faltaven 6 minuts pel final del tercer quart (31-29). A partir d’aques moment, el Cerdanyola va començar a obrir terreny, gràcies en part al bon encert desde sota l’aro d’Ana Alonso els va permetre encara l’últim tram del periode amb 10 punts d’avantatge (41-31). A l’últim minut, va ser clau els robatoris d’Elena Murcia per ampliar més la diferència a faltar de disputar l’últim quart, arribant als últims 10 minuts de joc amb el marcador favorable de 51-37.

A l’últim quart la intensitat local no va decaure i van sortir decidides a tancar el partit definitivament, arribant a assolir la màxima diferència del partit a falta de 5 minuts pel final (62-42). Les visitants ja donaven el matx per perdut però tot i això van fer esforços per maquillar el resultat. Van poder retallar fins al 66-52 final, però no van poder evitar que les verdes sumessin la dotzena victòria de la temporada i la desena de forma consecutiva.

Amb aquest resultat, el CBF Cerdanyola es manté en la primera posició amb una balanç de 12 victòries i només 1 derrota. La setmana que ve visitarà el Poliesportiu Municipal Les Planes per enfrontar-se al CEJ Hospitalet, equip que ara mateix ocupa la segona posició de la taula. Serà dissabte a dos quarts de vuit de la tarda.

Fitxa tècnica

CBF Cerdanyola (66): Carla Pérez (9), Ruth Allisson (2), Eva González (6), Eva Almasque (0), Lara Fernández (0), Laia Espin (2), Anna Iglesias (12), Iona Garcia (14), Mar Moreno (0), Elena Murcia (5), Ana Alonso (15), Lorena Del Moral (1).

AB Premià (52): Berta Plandolit (0), Alba Vera (4), Mireia Amigó (0), Judit Lirio (3), Marta Zori (4), Bruna Vila (19), Mercè Font (0), Sandra López (1), Judit Valls (3), Tania Hurtado (9), Esther Murat (0), Elena Latorre (9).

Parcials: 13-9 // 27-22 // 51-37 // 66-52.cerdanyola