Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El Cerdanyola B lluitarà per l'ascens a Primera Divisió
El Cerdanyola B lluitarà per l'ascens a Primera Divisió Jornada de Lliga Catalana / Club Penya d'Escacs Cerdanyola

El Cerdanyola B lluitarà per l'ascens a Primera Divisió

20 de març de 2024 a les 12:53

L’última ronda de la fase regular de Lliga Catalana va finalitzar amb derrota del primer equip i victòria dels equips filials. El primer equip buscarà la millor classificació possible, mentre que el segon equip es classifica pel play-off d’ascens a Primera Divisió.

Derrota del Club d'Escacs Cerdanyola davant el Figueres (6 a 4). El primer equip es jugava el cinquè lloc en un partir condicionat per les baixes dels cerdanyolencs. Tot i comptar amb clares opcions de victòria, els jugadors no van estar encertats en els moments claus de les partides. Les victòries del conjunt vallesà van ser per Fernando Peralta, Marc Ortega i Elisabeth Hapala. El pròxim 13 d'abril, l'equip es jugarà la classificació pel setè i vuitè lloc contra el CE Barcelona a Manresa.

 

Pel que fa a la Segona Divisió, el Cerdanyola B va vèncer amb contundència contra La Bisbal d'Empordà (8,5 a 1,5). Clara victòria del segon equip, que finalitza la fase com a segon classificat i lluitarà en el play-off per l'ascens a Primera Divisió, previst el pròxim 7 d'abril. Entre els possibles rivals hi ha el Peona i Peó B, Espiga les Corts i Barcelona B.

 

El Tercer equip, de Primera Categoria, va vèncer contra el Congrés B (2 a 6). Triomf insuficient que no li permet al Cerdanyola C aconseguir el primer lloc que donava l'ascens de categoria. El Balsareny, amb empat, queda campió del grup. Tot i això, gran campionat del jove equip cerdanyolenc, que finalitza en segona posició del grup amb 7 victòries i 2 derrotes.

 

Finalment, a la Tercera Categoria, el Cerdanyola D va imposar-se al Congrés E (0 a 4). Clara victòria de l'equip, que segurament obtindrà l'ascens a Segona Categoria com un dels millors segons classificats de Tercera Categoria.