El Cerdanyola cau a Vila-sana

11 de desembre de 2022 a les 12:14

Derrota contundent del Cerdanyola CH contra el CP Vila-Sana (6-1). Les vallesanes van caure a la pista del líder en un partit en què la qualitat individual del combinat lleidatà es faria notable.

El Cerdanyola CH sortiria combatiu en el partit, competint de tu a tu contra el líder de la categoria. Tot i la igualtat en els primers instants, un xut de Victòria Porta que acabava entrant a la porteria defensada per Mariona Surós, feia el primer gol del partit favorable a les locals. Pocs minuts després, el Cerdanyola tindria un penal a favor després d'una falta del conjunt local. Gemma Solé fallaria el llançament, Anna Salvat, portera rival, llegiria a la perfecció els moviments de la capitana cerdanyolenca per mantenir la porteria del Vila-Sana sense gols a la primera part.

Al segon temps, el Cerdanyola continuaria creant ocasions de perill. Carla Castro es plantaria sola contra la porteria de Salvat, però la falta de precisió en la jugada final no permetria a les vallesanes fer el gol de l'empat. L’argentina Luchi Agudo faria el segon gol del Vila-Sana en una gran jugada individual. Poc després el tercer gol local arribaria obra de Maria Figuerola, exjugadora del Cerdanyola les tres últimes temporades. La inèrcia local continuaria donant efecte amb un nou gol, Luchi Agudo feia el 4 a 0 per deixar el duel pràcticament resolt.

Una dura entrada de Laura Barcons seria castigada amb targeta blava, el que es traduiria en ocasió des del punt de falta directa per les vallesanes. Tot i fallar el llançament a bola parada, en la propera jugada Gemma Solé amb un xut potent directe a l'escaire de la porteria rival, anotaria el primer gol Cerdanyola en el marcador. Tot i la reacció amb el gol, la falta d'encert en els minuts vinents mantindrien la renda golejadora del Cerdanyola a un sol gol. A les acaballes, dos gols ràpids de Luchi Agudo, que feia el seu pòquer de gols particular, servia per finalitzar el partit amb el 6 a 1 definitiu.

Amb aquest resultat el Cerdanyola CH queda en dotzena posició amb 7 punts. Per la seva banda el CP Vila-Sana amb 28 punts lidera en solitari la OK Liga Femenina.

Fitxa tècnica:

CP Vila-Sana: Anna Salvat (P), Valentina Fernandez, Luchi Agudo, Maria Porta, Victoria Porta, Daiana Silva, Laura Barcons, Alèxia Costa, Maria Figuerola i Sandra Bento (P).

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Paula Ferrón, Gemma Solé, Laura Valverde, Carla Castro, Natalia Crespo , Ariadna Carrión, Anna Carranza, Maria Martín i Estela Rubio (P).

Gols: 1-0, Victoria Porta (8’); 2-0, Luchi Agudo (32’); 3-0, Maria Figuerola (34’); 4-0, Luchi Agudo (38’); 4-1, Gemma Solé (38’); 5-1, Luchi Agudo (48’), Luchi Agudo (49’).

Àrbitre: Oriol Casabella.