El Cerdanyola cau amb orgull Carla Castro (Núria Puentes)

El Cerdanyola cau amb orgull

30 d'octubre de 2023 a les 11:11

El conjunt verd-i-blanc va perdre davant el Telecable Gijón a Can Xarau (1-4) en un partit que va competir en tot moment. Amb aquest resultat, l'equip trenca l'invicte com a local.

Derrota amb orgull del Cerdanyola CH en la sisena jornada de la OK Lliga Femenina. En la primera part, l'equip ja demostraria una gran capacitat per posar en perill a l'equip asturià, vigent campió de totes les competicions la temporada passada. Amb atacs constants contra la porteria defensada per Fernanda Hidalgo, al conjunt vallesà li faltaria més encert en la finalització de les seves jugades. En una ocasió clara de Gemma Solé a les acaballes de la primera part, l'equip desaprofitava l'opció de marxar al descans amb avantatge en l'electrònic. El bon encert de Júlia Vilarrasa sota pals, també seria decisiu per deixar la porteria cerdanyolenca sense gols a la primera part.

A la represa, el Telecable seria més contundent, posant més intensitat en les seves jugades. Sara Roces, màxima golejadora del campionat, obria la llauna al cap de quatre minuts de segona part. Dos minuts més tard, la mateixa Roces tornava a veure porteria. La inèrcia de l'equip visitant no frenaria, sent Maria Igualada, ex del Cerdanyola, la que anotaria el tercer gol del partit. En un intent de tornar a ficar-se en la lluita pel partit, Maria Inés Gaivéu anotava pel Cerdanyola. Marta Piquero, aprofitant una falta directa en la desena falta del Cerdanyola, marcaria el quart i definitiu gol del partit.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH queda onzè classificat amb 6 punts. Per la seva banda, el Telecable HC es col·loca tercer amb 13. En la jornada vinent, les jugadores del conjunt verd-i-blanc visitaran la pista del HC Palau de Plegamans, segon classificat del campionat.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Júlia Vilarrasa (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Júlia Birbe; Ariadna Carrión, Inés Gaivéu, Carla Castro i Gore Paredes (P).

Telecable Gijón HC: Fernanda Hidalgo (P), Marta González, Sara Roces, Ana Catarina Jesús, Maria Igualada; Sara Lolo (c), Ainara Anido, Ángela Férnandez i Victoria Novo (P).

Gols: 0-1, Sara Roces (29'); 0-2, Sara Roces (31'); 0-3, Maria Igualada (34'); 1-3, Inés Gaivéu (38'); 1-4, Marta González (46').

Àrbitre: Albert León.