El Cerdanyola cau golejat davant el Navalcarnero

4 de desembre de 2022 a les 18:25

El Cerdanyola pateix la seva segona derrota consecutiva en el partit que l’enfrontava al Navalcarnero. El conjunt madrileny ha estat superior en tot moment, i ha vençut per 4-0 a un Cerdanyola inoperant.

Els d’Oliver Ballabriga arribaven a Madrid amb la intenció de refer-se de l’última derrota, en l’últim minut, davant l’Alcorcon B. El Navalcarnero no era el millor rival per fer-ho, ja que es troba en les posicions capdavanteres de la classificació i avui ha demostrat per què.

Des del primer instant ha sigut el conjunt local qui ha dominat el partit a la seva voluntat i qui ha gaudit de les primeres ocasions perilloses. El Cerdanyola no ha comparegut en cap moment sobre la gespa del Mariano González. Bona mostra d’això és que al minut 22, ha arribat el primer dels madrilenys, a la sortida d’un corner que es ficava en pròpia porteria Dani Martí. Només vuit minuts després, al 30, Temenuzkhov, feia el segon de l’enfrontament, amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa semblava que el Cerdanyola volia sortir amb una altra actitud al camp i, de fet, ha gaudit de dues bones oportunitats per retallar distàncies, però només ha estat un miratge. De seguida, els madrilenys han tornat a agafar el timó del matx i s’ha jugat al que ells volien, amb un Cerdanyola impassible.

Al minut 60 arribava el tercer del Navalcarnero obra d’Hugo. Al 68, de nou Temenuzkhov, feia el quart i definitiu del partit. El Cerdanyola no ha creat cap sensació de perill, i ha estat el rival qui seguia atacant la porteria dels verds a la recerca de més gols, que haguessin aconseguit de no ser per Jagoba Zárraga, el porter del Cerdanyola, que tot i els quatre gols, ha signat una gran actuació.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Zarraga; Dani Reina, Dani Martí, Perone, Marc Vicente; Noel, Barjuán (Enric Bernat, m.80), Astray (Padillo, m.69), Max Marcet (Nils Puchades, m.80), Juanan Gallego (Gonpi, m.69); Dani Ruiz (Chabboura, m.85).

CDA Navalcarnero: Fernandez; Sánchez, Uña (Castro, m.71), Elo, Ocaña (Simón Carrero, m.80); Miki Muñoz (Martín Pérez, m.71), David Rodríguez, Hugo, Gil (Mejia, m.80), Luis Lara (García, m.71); Temenuzkhov.

Gols: 0-1 (Dani Martí p.p., m.22) 0-2 (Temenuzkhov, m.30) 0-3 (Hugo, m.60) i 0-4 (Temenuzkhov, m.68)

Àrbitre: Alfonso Alcalá Rey. Ha amonestat Juanan Gallego (m.27), Pedro Astray (m.27) i Max Marcet (m.39). Per part del Navalcarnero ha vist targeta groga Miki Muñoz (m.48).