El Cerdanyola cau lluitant contra el Benfica Cerdanyola CH - Deportivo Liceo / Núria Puentes

El Cerdanyola cau lluitant contra el Benfica

19 de febrer de 2023 a les 15:19

L'equip verd-i-blanc va perdre finalment contra el conjunt portuguès a Can Xarau (2-6). El Cerdanyola competiria de tu a tu davant un dels millors equips d'Europa en un duel que es decantava als minuts finals.

El Cerdanyola CH plantaria cara al Benfica en la primera part. Tot i començar-se avançant en el marcador les portugueses amb un gol de Marlene Sousa al minut tres de joc, aprofitant una bona jugada col·lectiva, el Cerdanyola no perdria la cara en el partit. L'equip en tot moment buscava crear perill contra l'àrea rival per tal de refer-se en el marcador, amb ocasions ben trenades contra la porteria defensada per María Vieira.

La falta d'encert al final de la jugada, seria una de les claus per no anotar gol al primer temps. En una de les últimes de la primera part, Raquel Santos rebia la targeta blava per una entrada contundent sobre una jugadora local. A la falta directa, Gemma Solé enviava el llançament directament fora amb un xut desviat per sobre la porteria de Vieira, desaprofitant així una nova ocasió per fer l'empat. Amb aquest resultat, victòria per la mínima favorable al Benfica (0-1), s'arribaria al descans.

Al segon temps, l'inici del Cerdanyola seria fulminant. Laura Valverde amb un gol als vint segons de segona part, feia l'empat a un en el marcador. Tot i la inèrcia local, Paula Ferrón cometria una dura entrada sobre Raquel Santos castigada amb targeta blava. Sortint des de la banqueta, Catalina Flores feia efectiu el llançament de falta directa amb una bona definició contra la porteria de Mariona Surós per tornar a col·locar al seu equip per davant.

Amb el pas dels minuts, el Cerdanyola ficaria pressió per empatar l’enfrontament de nou. Més efectivitat, però, tindria el Benfica, que feia escletxa en el marcador amb dos gols de Raquel Santos i Cata Flores en dues contres per fer l'1 a 4. Paula Ferrón de falta directa feia el tercer, però immediatament les portugueses tornaven a ampliar la diferència per obra de Cata Flores. A les acaballes, un contraatac conduït per Marlene Sousa acabaria definint el 2 a 6 al marcador final. Un resultat, que deixa al Cerdanyola segon amb 3 punts en el grup D. Per la seva part, el Benfica és líder amb 9 punts en tres jornades disputades a la WSE Champions League Femenina.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Mariona Suros (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro - Ariadna Carrión, Natalia Crespo, Anna Carranza, Maria Martin i Estela Rubio (P).

SL Benfica: Maria Vierira (P), Marlene Sousa, Catalina Flores, Macarena Ramos, Micaela Balmaceda, Beatriz Figueiredo, Maria Silva, Raquel Santos i Maria Benfeitas.

Gols: 0-1, Marlene Sousa (3'); 1-1, Laura Valverde (26'); 1-2, Catalina Flores (33'); 1-3, Raquel Santos (42'); 1-4, Catalina Flores (44'); 2-4, Paula Ferron (45'); 2-5, Catalina Flores (46'); 2-6, Marlene Sousa (49').

Àrbitres: Loic Le Menn i Nuno Melo.