Empat a 4 davant el GEIEG

30 de gener de 2022 a les 21:32

El Cerdanyola CH treu un empat de la pista del GEIEG Girona (4-4). Els locals van imposar-se amb un 3-0 a la primera part, però a la segona els verds i blancs van reaccionar i van igualar el marcador. Amb l'empat a Girona els de Colaianni sumen 13 punts per a la segona fase.

GEIEG Girona i Cerdanyola CH es van veure les cares a la catorzena jornada de la Lliga Nacional Catalana. L’escenari del duel era el Pavelló Lluís Bachs.

Els vermells van sortir a pista amb un parell de marxes més que els verds. Joan Picart va avançar al GEIEG abans del 10’ de joc. La reacció cerdanyolenca no va ser efectiva i els locals gaudien del domini del partit. Al 18’, Marc Rouzé va fer el 2-0. Uns segons més tard, Pau Nonell va aprofitar la baixa intensitat del Sarda per anotar el 3-0 i posar encara més distància de per mig. La primera meitat va finalitzar amb un contundent 3-0 favorable als de Fran González.

El Cerdanyola va sortir de vestuaris mostrant una imatge molt diferent. L’equip verd va millorar molt a l’inici de la segona part. David Ramírez va retallar diferències als primers instants (3-1). Més tard, de nou David Ramírez va fer el 3-2 i va posar al seu conjunt molt a prop de l’empat. A la següent jugada, els visitants van recuperar la pilota molt ràpid i Arnau Gangonells va marcar el 3-3. Els dirigits per Andi Colaianni van empatar “en un abrir y cerrar de ojos”. Al quart d’hora del segon temps, Joan Picart des del punt de penal va tornar a posar per davant al GEIEG Girona. Víctor Bonilla va desaprofitar una falta directa per tornar a igualar a l’electrònic. Al tram final i després d’una sèrie de rebots, el capità Ignasi López va empatar i va fer el definitiu 4-4.

Amb aquest empat, el Cerdanyola CH es classifica per la segona fase com a líder del Grup A amb 29 punts i suma 13 punts per començar la segona part de la competició al grup dels vuits millors equips de la fase que acaba de finalitzar.

Classificació de sortida del Grup 1: Igualada HC B, 14 punts; Cerdanyola CH, 13; CE Noia B, 9;  CP Congrés, Geieg, 7; CH Ripollet, FC Barcelona C, 6, i CP Manlleu B, 5 punts.

GEIEG Girona(4): Marc Panella(P), Joan Picart, Marc Rouzé, Pau Nonell i Albert Formatjé. Cinc inicial. Biel Mir, Joel Palacín(P), Pol Sala, Nil Sitjà i Roberto López. Entrenador: Francisco González.

Cerdanyola CH(4): Gerard Pérez “Ninu”(P), David Martínez, Ignasi López, Marc Ramírez i Arnau Gangonells. Cinc inicial. Víctor Bonilla, Marc Serra(P), Albert Hernández i David Ramírez. Entrenador: Andi Colaianni.

Gols: 1-0 Joan Picart(9’); 2-0 Marc Rouzé(18’); 3-0 Pau Nonel(19’); 3-1 David Ramírez(30’); 3-2 David Ramírez(34’); 3-3 Arnau Gangonells(35’); 4-3 Joan Picart(40’); i 4-4 Ignasi López(47’).

Àrbitre: Iván González.

Pista: Pavelló Lluís Bachs.