El Cerdanyola CH es fa fort a Can Xarau Álvaro Giménez (Cerdanyola CH - Patí Vic) / Cerdanyola Club d'Hoquei

El Cerdanyola CH es fa fort a Can Xarau

27 de febrer de 2024 a les 11:55

L’equip va superar al Escola Lubiáns gallec (8-5) en un partit que es complicaria a la segona meitat. Aquesta victòria li permet al Cerdanyola mantenir la tercera plaça just abans d’afrontar un calendari realment exigent a l’OK Lliga Plata.

Triomf més que treballat del Cerdanyola CH contra el Escola Lubiáns a Can Xarau. L’equip arribava per aquest partit amb l’objectiu de sumar els tres punts després d’empatar en la darrera jornada a la pista del Dominicos de la Corunya (2-2). Des de l’inici, els locals mostrarien determinació per imposar-se en el marcador. Als cinc minuts ja guanyava el Cerdanyola 3 a 0 gràcies als gols d’Álvaro Giménez i David Ramírez per partida doble. Però en el final de la primera part el Lubiáns colpejaria contra la porteria cerdanyolenca. Des del punt de penal, Eudald Cañete feia el primer gol visitant, i tan sols dos minuts després, Carlos Alonso tornava a anotar pel Lubiáns, fent el 3 a 2. A un minut pel descans, Marc Coy ampliaria diferències amb el 4 a 2 per calmar els ànims rivals.

A la segona meitat la tònica seria molt similar a la del final de la primera. Cañete, que veia porteria fins en tres ocasions, marcava el tercer i quart gol del Lubiáns. Marc Coy faria el cinquè del Cerdanyola, però la insistència dels gallecs establiria l’empat a cinc, obra de Gonzalo Agustín. Tot i complicar-se el partit, el Cerdanyola apretaria l’accelerador en els minuts finals. Dos gols d’Alvaro Gimenez, autor d’un hat-trick, i un últim de David Martínez, sentenciaven el partit amb el 8 a 5 definitiu a Can Xarau.

Aquest resultat li permet al Cerdanyola CH continuar tercer classificat amb 28 punts i a 6 del Vic, que marca la zona de play-off en segona posició. El Vilafranca segueix amb una àmplia distància sobre la resta, en primera posició amb 39. Per la seva banda,  el Escola Lubiáns finalitza la quinzena jornada com onzè classificat amb 10 punts. En la propera jornada, el Cerdanyola CH visitarà la pista del PHC Sant Feliu, previst el proper dissabte 2 de març (19:30h).