El Cerdanyola CH esgarrapa un punt a Vila-Sana

27 d'abril de 2022 a les 12:15

El Cerdanyola CH va aconseguir sumar un punt a la pista del CP Vila-Sana en la vint-i-tresena jornada d’OK Lliga Femenina després d’empatar a 3 en un partit molt igualat.

Les verd-i-blanques van empatar en la visita a la pista del líder i equip revelació de la temporada, un CP Vila-Sana que havia obtingut la victòria en tots els partits disputats com a local aquest curs.

L’enfrontament estaria igualat en tot moment, amb ocasions per tots dos conjunts tot i que sense efectivitat de cara a porta. Amb una gran Mariona Surós sota pals, el Cerdanyola resistiria les arribades del Vila-Sana fins a  escassos segons del final de la primera part, quan arribaria el gol de les locals, obra de ‘Luchy’ Agudo. La resposta del Cerdanyola seria immediata, Joana Xicota anotava el primer gol verd-i-blanc per marxar al descans amb el partit empatat.

En la represa veuríem un Cerdanyola més combatiu que el rival, mostra d’això arribava el gol d’una Maria Figuerola en un gran estat de forma, a escassos minuts d’iniciar el segon temps. ‘Luchy’ Agudo seria decisiva de nou pel conjunt local per tornar a posar la màxima igualtat en el partit a deu minuts del final.

Instants després, Adriana Gutiérrez tornaria a posar per davant les verd-i-blanques. La insistència del Vila-Sana en els últims minuts seria suficient perquè finalment Laura Barcons anotés a un minut i mig del final, establint l’empat a tres definitiu entre Vila-Sana i Cerdanyola.

Amb aquest resultat el Cerdanyola CH continua cinquè amb 47 punts, el CP Vila-Sana recupera la primera posició i empata amb Telecable Gijón a 49 punts.

CP Vila-Sana: Sandra Bento (P), Valentina Fernández, Laura Barcons, Luchy Agudo, Maria Florencia Felamini, Maria Porta, Victoria Porta, Judit Ortega, Gaivéu Maria Inés i Laia Navarrete (P).

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Joana Xicota, Maria Figuerola, Adriana Gutiérrez, Gemma Solé, Laia Pera, Daiana Silva, Natalia Crespo, Carla Castro i Carla Batlle (P).

Gols: 1-0, ‘Luchy’ Agudo (25’); 1-1, Joana Xicota (25’); 1-2, Maria Figuerola (29’); 2-2, ‘Luchy’ Agudo (40’); 2-3, Adriana Gutiérrez (41’); 3-3, Laura Barcons (48’).

Àrbitre: Alan Navarro.