El Cerdanyola CH venç a Taradell

10 de desembre de 2022 a les 23:32

Els verd-i-blancs han guanyat 1-3 a una pista molt complicada en un partit molt seriós des del primer segon fins a l'últim.

El matx ha començat molt favorable pels interessos cerdanyolencs. En la primera jugada d'atac clara ha arribat el primer gol. Després d'una bona transició ofensiva l'exjugador del CP Taradell, David Martínez, ha fet el primer. Només s'havien disputat 2 minuts de partit.

La resta de la primera meitat ha sigut igualada però sense massa ocasions clares pels dos conjunts. Un xut de Sergi Pla acabant una acció individual que ha rebutjat Ninu Perez i un revers d'Ignasi Lopez que ha aturat Xavier Puigbí, el més destacat dels darrers 23 minuts.

Amb el 0 a 1 al lluminós de la comarca d'Osona s'arribava al descans. La represa ha sigut molt intensa. Els locals han sortit a buscar l'empat, i així ha sigut. Tot i que ha costat en arribar, al minut 36 de partit després d'una gran jugada de Xavier Crespo al marcador hi lluïa un 1 a 1.

El Cerdanyola CH ha sabut aguantar l'envestida del CP Taradell i després d'un embolic entre els dos equips l'àrbitre ha decretat falta directa pels d'Andi Colianni. Erik Gual ha sigut l'encarregat de disparar. Després d'un seguit de fintes ha pogut enviar la pilota al fons de la xarxa.

Als instants finals de partit una mala sortida de Xavier Puigbí ha propiciat el tercer i definitiu gol pels cerdanyolencs. El porter no ha pogut superar la pressió dels jugadors del Cerdanyola i Erik Gual ha fet el segon a la seva conta particular després d'una passada que l'ha deixat sol davant la porteria.

Tres punts molt importants per reafirmar el bon estat dels verd-i-blancs que permet escalar posicions a la taula i col·locar-se amb 9 punts. Ja són dues les victòries consecutives.

FITXA TÈCNICA

CP Taradell (1): Albert Dalmau, Xavier Puigbí; Xavier Crespo, Albert Benito, Marc Palazón, Sergi Pla, Pol Gallifa, Jacint Molera, Victor Crespo, Juli Cardús

Cerdanyola CH (3): Gerard ‘Ninu’ Pérez, Marc Costa, Víctor Bonilla, Erik Gual, Pere Urpí, David Martínez, Ignasi López, Marc Ramírez, David Ramírez, Arnau Gangonells

Gols: 0-1, David Martinez (2’); 1-1, Xavier Crespo (36’), 1-2, Erik Gual (43’); 1-3, Erik Gual (49’)

Àrbitres: Ivan González, David Algarra