El Cerdanyola consuma el descens a Tercera RFEF

23 de maig de 2022 a les 9:16

El Cerdanyola va caure contra la Gimnástic Segoviana (1-3) al play-out i va consumar el descens de categoria, una temporada després d’arribar a la Segona RFEF.

Van començar forts, els verds, esperonats pels més de 250 aficionats que van acompanyar l’equip al Pepico Amat d’Elda. Tot i això, les forces van començar a fallar i l’equip segovià va dominar el joc a partir del primer quart d’hora de joc.

Les millors ocasions van ser pels castellans, però Servetti va gaudir de la més clara pels interessos verds. No va encertar com sí que ho va fer Rafa Llorente, al límit del descans, per començar a desequilibrar el partit.

Els canvis de Carrillo van capgirar la situació i, Elhadji, al tram inicial de la represa, va enviar un cop de cap al fons de la xarxa rival. Va gaudir, en aquest cas, el Cerdanyola dels millors moments del partit però no va saber concretar-ho amb més gols.

Va aguantar la Gimnástica i va refer-se amb més oportunitats de marcar pels seus interessos. Tant és així que, Manu, el capità castell`, va fer el segon amb una rematada dins l’àrea petita.

Encara amb un quart d’hora per davant, el Cerdanyola va bolcar-se en atac però no va trobar el camí de l’empat. Dan Coll, amb una rematada de cap, va tenir la possibilitat d’enviar el partit a la pròrroga però, a la jugada següent, Szymanowski va sentenciar l’eliminatòria i va enviar, de forma definitiva, els verds, de nou, a la Tercera RFEF.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Isaac Becerra; Varese, Juan Carlos, Dan Coll, Rubén (Kevin, 71´), Dani Martí; Albert López (Aliaga, 71´), Aschalew (Sosa, 84´), Kilian (López Pinto, 46´); Nils Puchades (Elhadji, 46´), Servetti.

Gimnástica Segoviana CF: Carmona; Borao, J. Marcos, Mansour, Yubero; Manu Olmedilla, Nogueira; Nanclares (Cidoncha, 61´), Rafa Llorente (Rui Gomes, 95´), Borrego (Szymanowski, 79´); Dani Arribas (Diego Gómez, 79´).

Gols: 0-1 (38´): Rafa Llorente. 1-1 (55´): Elhadji. 1-2 (75´): Manu Olmedilla. 1-3 (96´): Szymanowski.

Àrbitre: Madrid Martínez (murcianà). T.G: Nogueira (45+2´) i Mansour (95´) / Kevin (83´).

Incidències: Nuevo Pepico Amat. Uns 600 espectadores.