El Cerdanyola derrota al CB Vic per seguir líder Foto: Aleix Massot

El Cerdanyola derrota al CB Vic per seguir líder

19 de març de 2023 a les 14:32

Els homes de Jordi Cornellà s’emporten la victòria per 60 a 76 al Pavelló Castell d’en Planes per sumar la número disset de la temporada amb Pol Monés com a jugador destacat amb 20 punts

El Cerdanyola necessitava la victòria després de la derrota la setmana passada contra el Círcol Cotonifici de Badalona per no encadenar una ratxa negativa de derrotes, i així ho ha fet, de manera solvent contra el CB Vic. A la prèvia, els verds es presentaven a la capital d’Osona amb la baixa d’un dels baluards més importants de l’equip, Carlos López, i l’equip havia de donar una passa endavant per suplir la seva absència i així ho ha fet.

El primer quart va començar molt bé pels interessos dels del Vallès Occidental que, amb vuit punts de Víctor Medina en els primers cinc minuts, lideraven el marcador 7 a 15; però un parcial de 2 a 10 pels vigatans va posar l’empat al marcador a disset, al final del primer període gràcies a la bona defensa dels locals.

El segon període va estar molt igualat, amb anades i vingudes de tots dos equips, i cap es podia escapar del marcador arribant al descans amb un resultat de 29 a 32 a l’electrònic. El Cerdanyola estava guanyant, però necessitava realitzar un bon quart per obrir una escletxa al partit.

I dit i fet! Ha estat començar el tercer quart, i el MVP de la tarda Pol Monés, amb vuit punts consecutius, es va posar l’equip a les espatlles i va permetre que els visitants s’escapessin del marcador 34 a 44. Encara que el CB Vic no havia dit l’última paraula amb l’ajuda d’Ignasi Pallarés com a líder dels locals i que ha acabat el partit amb 16 punts. Els osonencs desistien en caure derrotats sense lluitar-ho, i es va arribar al final dels trenta minuts amb el resultat de 35 a 43.

Finalment a l’últim període i després d’uns primers minuts igualats; la direcció de joc d’Àngel García, que ha acabat el partit amb 14 punts, juntament amb el lideratge de Pol Monés, que ha acabat amb 20 punts, i els dos últims triples gairebé consecutius de Pere Ruiz en els instants finals van decantar la balança cap al costat dels verds.

Fitxa del partit:

CB Vic: I. Pallarés (16), Paré (1), Boix (2), Prat (4), Barte (6) – cinc inicial – Aguilera (4), Azcona (9), Manzano (2), F. Pallarés (8), Viñeta (2), Arumi (6)

CB Cerdanyola: Monés (20), Blanco (2), Medina (8), Ruiz (17), Alex (6) – cinc inicial – Gómez, Aranda (5), Martínez, García (14), Pagès (4)