El Cerdanyola empata contra el Brea

24 de gener de 2022 a les 8:32

Els de Toni Carrillo salven un punt 'in extremis' després de trobar-se per darrere pràcticament tot el partit.

El Cerdanyola va obrir la segona volta de la temporada amb un valuós empat (3-3) a Piedrabuena contra el Brea. Fins a tres vegades els verds van igualar les avantatges dels aragonesos, en un partit molt vistós, on els atacs van imposar-se a les defenses.

El partit va començar molt intens. Al minut 5, el Brea va avançar-se al marcador amb un gol d’Álvaro Cano des de la frontal de l’àrea. Tot i això, acte seguit els verds van empatar amb una diana de Pitu, que va transformar un penal per fer el de la igualada.

Era millor el Cerdanyola, tanmateix, els aragonesos van fer el segon des dels onze metres gràcies a Álvaro Cano, de nou. Com abans, no s’arronsaria un equip vallesà que, mitjançant Carlos Cano, va empatar al cap de pocs instants.

Un gol dels blaus, a deu minuts del descans, obra de Dani Martí en pròpia porteria, va fer que els de Carrillo marxessin als vestidors per sota al marcador, en un partit boig.

A la segona meitat, el Cerdanyola va ajustar la defensa i va introduir modificacions al sistema que van permetre als verds tenir més ocasions i generar més perill que el Brea, que esperava enrere mentre sortia a la contra.

Al tram final, els verds van intensificar el domini i Pinto, amb un gran gol, va aconseguir empatar de nou als últims minuts. Una mà de Becerra a l’afegit va mantenir el punt al sac del Cerdanyola.

D’aquesta manera, els vallesans comencen la segona volta amb un empat que els manté a la zona alta de la classificació tot i, encara, no haver guanyat com a visitants.

Fitxa tècnica:

CD Brea: Lázaro; Roy (Mendi, 75'), Solbes, C. Cano, Sempe; Veintemilla, Israel, Pepo, Cuenca; Álvaro Cano (Luis Costa, 68'), Jona (Jaime Escario, 81').

Cerdanyola FC: Becerra; Varese (Sosa, 63'), Dan Coll, Dani Martí, Kilian (Elhadji, 36'); Rubén; Albert López (López Pinto, 75'), Pitu, Kevin (Aliaga, 63'), Nils Puchades; Carlos Cano (Servetti, 75').

Gols: 1-0 M. 5 Álvaro Cano. 1-1 M. 7 Pitu (p.). 2-1 M. 17 Álvaro Cano (p.). 2-2 M. 33 Carlos Cano. 3-2 M. 35 Dani Martí (p.p.). 3-3 M. 88 López Pinto.

Àrbitre: Gordillo Escamilla (valencià). TG: Sempe / Dan Coll i Elhadji.

Estadi: Piedrabuena. Uns 200 espectadors.