El Cerdanyola exigeix al màxim al Gijón Mariona Surós (Mónica García Moreno/Cerdanyola Club d'Hoquei)

El Cerdanyola exigeix al màxim al Gijón

5 de març de 2023 a les 17:00

Derrota per la mínima a la pista del Telecable Gijón HC (2-1). L'equip va estar molt a prop de puntuar contra un dels rivals més potents de l'OK Liga Femenina.

Al conjunt vallesà se li escapava finalment el partit a la pista del Gijón. Les jugadores cerdanyolenques van competir de tu a tu davant un dels favorits per lluitar pel títol. En la primera part, s'avançava el Cerdanyola CH amb un bon gol de Carla Castro de jugada individual per banda dreta. Mariona Surós també seria crucial durant gran part de l'enfrontament mantenint la porteria a zero. A les acaballes de la primera part, un gol de Tasha Lee, col·locava l'empat en el marcador per marxar al descans.

En la represa, el partit encara seria igualat amb ocasions per part de tots dos conjunts, i una inspirada Mariona Surós sota pals. Més fortuna tindria el Gijón, que amb un gol de Núria Obeso a cinc minuts del final, remuntava el partit i s'enduia els tres punts. El Cerdanyola, que va competir fins al final, marxaria de Gijón amb una derrota per la mínima (2-1).

El conjunt vallesà queda onzè classificat amb 19 punts en vint jornades, sis per sobre del descens. Per la seva part, el Telecable Gijón HC continua tercer a la taula amb 45. Tot i la derrota, en les dues darreres jornades l'equip ha estat molt a prop de puntuar contra grans equips com són Palau (0-1) i Gijón (2-1), finalistes de l'OK Liga la temporada passada. Resultats que evidencien el bon nivell competitiu que ha assolit el Cerdanyola CH des d'inici de temporada fins ara.

Fitxa del partit:

Telecable Gijón HC: Fernanda Hidalgo (P), Tasha Lee, Sara Lolo (c), Marta González, Sara Roces, Nuria Obeso, Ana Catarina Jesús, Ángela Fernández, Judith Cobian i Victoria Novo (P).

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro, Anna Carranza, Natalia Crespo, Ariadna Carrión i Estela Rubio (P).

Gols: 0-1, Carla Castro (9’); 1-1, Tasha Lee (25’); 2-1, Nuria Obeso (46’).

Àrbitre: Pablo Nicieza.