El Cerdanyola FC assalta Santa Susanna

11 de desembre de 2022 a les 12:10

Les de Raül Raposo es converteixen en el primer equip que guanya el conjunt susannenc a casa seva aquesta temporada i suma la quarta victòria consecutiva. Amb el 2-4, pugen fins a la quarta posició i ara mateix ocupen posicions que donen accés a la fase d’ascens.

Duel d’alta exigència el que va tenir el Cerdanyola FC en terres maresmenques, ja que tocava visitar a un dels equips revel·lació de la temporada i, a més, invicte com a local en la present campanya: l’AE Santa Susanna. El quadre blau ja va sorprendre a les vallesanes a la primera volta imposant-se per 0-4 a la Bòbila, raó per la qual ja anaven avisades a Santa Susanna amb l’objectiu de mantenir la seva bona ratxa de resultats.

El partit va començar amb el conjunt visitant imposant el seu domini sobre el terreny de joc, amb bona filtració de pilota al mig del camp i, sobretot, per la banda esquerra. Aquesta bona circulació de pilota va veure els seus fruits al minut 18, quan una combinació entre Júlia Vegue i Desi Zambrano va acabar amb una bona passada cap a Judit Forné que, amb tota la calma del món, va batre a Alba Gallardo per anotar el 0-1 en el marcador. El quadre local no va baixar els braços tot i anar darrere del marcador i al minut 28 va tenir la ocasió més clara per empatar el partit amb un xut de Claudia Vélez a porta buida que, inexplicablement, va anar fora. Per evitar ensurts, les verdes van aprofitar una nova internada per la banda esquerra de Júlia Vegue per ampliar distàncies. Una centrada seva al segon pal la va caçar Miriam Tevar per anotar el 0-2 aprofitant que estava lliure de marca. Aquest gol va deixar glaçades a les locals, que ja no van saber reaccionar i, al fil del descans, van rebre un altre cop dur quan Judit Forné va anotar la tercera diana després d’una bona jugada personal d’Adriana Quer, que va deixar-li la pilota en linia de gol perque marqués a plaer. Amb bones sensacions, el Cerdanyola marxava al descans guanyant 0-3.

A la represa, el conjunt verd es va dedicar a mantenir la pilota i assegurar els tres punts, però al minut 56, les maresmenques van retallar distàncies amb el gol de Paula Sanz, aprofitant la passada d’Anna Rausi que va trobar un forat a la defensa. L’1-3 va posar la por al cos de les vallesanes i van seguir mantenin a ratlla al rival, que ja no va generar més jugades de perill. Al minut 75, Andrea Granados sentenciaria el partit amb un xut creuat impossible per Alba Gallardo. Aquest gol va ser una gerra d’aigua freda per les locals, que veien com les seves opcions s’esfumaven, més encara quan al minut 87 es quedaria amb una
menys per l’expulsió de Maria Garcia per doble groga. L’única cosa que van poder fer les blaves és maquillar el resultat al temps afegit amb el gol d’Emma Fernández. No va donar temps per més i les visitants es van endur els tres punts cap a casa després de vèncer per 2-4, convertint-se també en el primer equip que guanya en terres maresmenques aquesta temporada.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC es col·loca en la quarta posició amb 19 punts, sent ara mateix equip de la fase d’ascens. El proper partit serà l’últim del 2022 pel conjunt verd, on s’enfrontarà a la Bòbila al CE Llerona el diumenge a les dotze del matí.

Fitxa tècnica
AE Santa Susanna (2): Alba Gallardo; Abril Xapelli (Carla Mayol 46’), Didi González, Gemma Roura, Claudia López (Emma Martin 76’); Emma Fernández, Marina Borrallo (Maria Garcia 65’), Mara Ramírez; Anna Rausi, Paula Sanz, Claudia Vélez.

Cerdanyola FC (4): Dèlia Zambrano; Miriam Tevar (Andrea Granados 76’), Andrea Blázquez, Eybis Medina, Claudia Lázaro (Andrea Bárbero 86’), Júlia Vegué (Mariam Sarhani 76’); Mònica Brañas, Núria Ortega, Adriana Quer, Judit Forné (Mireia Casacuberta 63’); Desirée Zambrano.

Gols: 0-1 Judit Forné (18’), 0-2 Miriam Tevar (35’), 0-3 Judit Forné (43’), 1-3 Paula Sanz (56’), 1-4 Andrea Granados (75’), 2-4 Emma Fernández (89’).

Amonestacions: Maria Garcia (72’ i 87’) i Emma Fernández (89’) per l’AE Santa Susanna i Claudia Lázaro (17’), Desirée Zambrano (59’), Mònica Brañas (86’) i Dèlia Zambrano (89’) pel Cerdanyola FC.