El Cerdanyola FC és de 2a RFEF Foto Núria Puentes.

El Cerdanyola FC és de 2a RFEF

15 de maig de 2023 a les 10:17

Els verds guanyen per la mínima al Cacereño (1-0) i mantenen la categoria en l'última jornada. Els de Ballabriga finalitzen la lliga en la desena posició aprofitant els empats de Montijo i Coria i la derrota de l'Atletico Paso en la darrera jornada.

Un duel dominat pels nervis on el joc no ha estat del tot bo, però un gol al tram final de Perone, ha donat la tranquil·litat necessària a l'equip.

El partit començava amb un Cacereño amb 10 canvis a l'onze respecte a la setmana anterior, però en els primers 20 segons ha tingut un córner a favor i ha estavellat una pilota al pal. Es feia el silenci a Fontetes, l'únic minut que no hi ha hagut soroll per part de l'afició que ha omplert el municipal. Després el Cerdanyola ha començat a tenir una mica més la pilota, i tot i que no arribaven les ocasions clares, el resultat del Coria, primer perdent 0-1 i posteriorment 0-2, feia que el Cerdanyola es podia permetre fins i tot perdre, amb el 0-0 i l'escassetat d'ocasions, s'arribava al descans.

A la represa, i sense canvis, ha continuat la mateixa dinàmica. El Cerdanyola tenia ganes de fer alguna cosa sobre la gespa, però era palpable que els deixebles de l'Oliver Ballabriga es jugaven moltíssim. La més clara del partit ha sigut per Rubén, el davanter extremeny ha tingut un mà a mà amb Jagoba, però el porter bilbaí ha tret una mà providencial per mantenir l'empat. Fontetes cridava Jagoba, Jagoba.

El Coria retallava distàncies, i començava la por en els seguidors Cerdanyolencs. Feia falta un gol per no patir, i així ha estat. Al minut 80, Max ha conduït una pilota, la jugada típica del 10 verd, ha obert a banda dreta cap a Pariente, que l'ha posat perfecta perquè Bruno Perone s'enlairés per sobre de tothom i enviés la pilota dins la porteria. Quan gairebé el partit arribava al temps afegit, Jagoba ha hagut d'estirar-se per evitar l'empat de Ruymán després d'un bon xut des de la frontal.

Finalment, victòria i una celebració sobre la gespa entre jugadors i afició, que després de patir tota la temporada, ha tingut el seu Premi. La temporada vinent, el Cerdanyola FC tornarà a jugar a 2a RFEF, i a més, en el grup que li pertoca.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (1): Jagoba, Pariente (Marc, 90'), Manu Castillo, Bruno Perone, Bruno Lorente, Noel, Adam, Nico Kata (Dani Ruiz, 85'), Max (Juanan, 85'), Nils (C) (Padillo, 65') i Boris Garrós.
Entrenador: Oliver Ballabriga.

CP Cacereño (0): Iván (C), Traoré, Relu, Molina, Pedro Ramírez, Garci, Bermu, Víctor Segura (Iván Fernández, 75'), Ruy,án, David Grande i Rubén (Solano, 85').
Entrenador: Julio Cobos.

Targetes: Adam (37') ha vist groga per part del Cerdanyola i Ruymán (90') per part del Cacereño.

Gols: 1-0 Bruno Perone (80').